ADVA SKIN 5 SET

Unisex 

ADVA SKIN 5 SET

149,99€   40% dto  89,99€

5 LITRES


M/L - PurpleOpulence
ID: #76488

Compartir:  

Descripció

Màxima senzillesa per a portar una càrrega mínima. Prescindeix del concepte tradicional de motxilla. Amb la ADVANCED SKIN 5 SET, podràs distribuir la càrrega addicional a la teua al voltant, davant i darrere, i traure les coses amb facilitat en marxa. Així el teu cos podrà moure's i respirar lliurement i la teua ment podrà concentrar-se en la carrera.

Guia de talles

Usa la sigüent taula per a determinar la teu talla. Si estas entre dues talles, demana la menor perquè la prenda et quede més ajustada o la major si la vols més ampla.

 

Talla

Circunferència del pit (cm)

XXS

75 - 80

XS/S

80 - 97

M/L

97 - 109

XL

109 - 120

 

Característiques

- Power Mesh elàstica: Teixits molt elàstics i transpirables que s'adapten al cos.

- Teixit de ràpida absorció: Millorant l'assecat ràpid i la gestió de la humitat, aquests teixits lleugers ofereixen el millor rendiment per al confort i per a evitar la mala olor.

- 3D Airmesh: Una malla tridimensional molt suau que s'adapta perfectament al cos fins i tot en moviment, sense provocar rascades en la pell ni en la samarreta. Gràcies als seus porus de gran grandària, és molt transpirable i còmoda. Perfecta per a motxilles lleugeres de trail running.

SISTEMA D'ESQUENA:

- MotionFit Trail: UN NOU DISSENY BASAT EN LA LLIBERTAT DE MOVIMENTS I D'ESPERIT, TENINT EN COMPTE Als NOSTRES CLIENTS I EL CONEIXEMENT DE LES ACTIVITATS.

- SensiFit (motxilla): Construcció innovadora amb teixits autoajustables que s'ajusta al cos per a aconseguir ajust i estabilitat, creant un equip que no rebota sense deixar de ser confortable i transpirable.

SISTEMA DE TRANSPORT:

- Portabastons 4D

BUTXAQUES I COMPARTIMENTS:

- 1 butxaca frontal amb cremallera per a mòbil: Un sistema d'emmagatzematge segur i accés ràpid per a tot el material que necessites tindre a mà. Perfecte per a guardar el teu telèfon mòbil.

- 2 butxaques frontals elàstiques per a bidons blans d'hidratació: Dissenyats per a ajustar-se a bidons blans de 500 ml, les butxaques en el pit mantenen una alta estabilitat, redueixen el rebot i faciliten l'accés.

- 2 butxaques laterals amb cremallera: Ideal per a guardar o agafar utensilis des de qualsevol costat mentre et mous.

- 1 butxaca posterior de cangur: Ideal per a guardar o agafar utensilis des de qualsevol costat mentre et mous.

- 1 butxaca interior

- 2 butxaques frontals elàstiques: Una butxaca frontal expansible per a guardar objectes essencials xicotets als quals necessites accedir ràpidament en moviment.

- 1 butxaca de pit elàstic: Perfecte per a accedir als teus objectes essencials mentre et mous

- 1 compartiment principal darrere amb cremallera

Productes relacionats