Compres

DEVOLUCIONS

Totes les devolucions portaran una despesa de gestió de 6'99€ per a compres realitzades a Espanya. No s'aplicarà aqueix import si la devolució es realitza a la nostra botiga física en el termini estipulat.

El termini per a realitzar aquesta devolució és de 15 dies posteriors a la realització de la compra, tenint en compte que el producte es trobe en perfectes condicions i amb l'embalatge que va ser adquirit.

Les sabatilles han d'anar tal qual les ha rebudes, amb les seues etiquetes originals posades, en la seua caixa i aquesta ben empaquetada per a la seua protecció. El mateix serveix per a la resta de productes que es poden adquirir en la nostra web.

Una vegada revisada la sabatilla, o el producte en general, es procedirà a la devolució sempre que complisca amb els requisits esmentats.

En cap cas acceptarem un producte que haja sigut usat pel client, o sense les seues etiquetes originals o amb el seu embalatge original deteriorat.

Prepare el producte en la seua mateixa caixa o embalatge original que li hem enviat, i aquest protegit correctament de manera que garantisca la devolució en perfecte estat.

Si s'entrega el producte sense cap protecció, no s'acceptarà el canvi o devolució ja que la caixa estarà danyada, per la qual cosa el producte se li retornarà al client.

No s'admeten devolucions de roba interior ni calcetins, així com pulsòmetres una vegada utilitzats per motius d'higiene.

Els passos per a procedir a una devolució són els següents:

Quan l'equip de qualitat de la Senda del Corredor reba el producte i s'assegure que està tot correcte es procedirà a realitzar la devolució de la mateixa forma en què va ser efectuat el pagament restant-li la despesa de gestió de 6'99€.

L'import de les nostres devolucions es farà efectiu en el banc en un termini de 3 a 5 dies laborables

 

 

CANCEL·LACIONS

Cada dia a les 17.00 procedim a l'enviament dels productes comprats per la web. Només serà vàlida la cancel·lació del producte abans de les 17:00h del mateix dia de la compra, una vegada passada aquesta hora es farà efectiva la compra, quedant qualsevol cancel·lació subjecta al pagament de la despesa de gestió per cancel·lació de 6'99€. Per comunicar que desitja cancel·lar la compra cal que envie un correu a info@lasendadelcorredor.com

 

CANVIS

Totes els canvis de talla o de producte en www.lasendadelcorredor.com portaran una despesa de gestió i ports de 6'99€ per a compres realitzades a Espanya, el qual inclourà les despeses d'enviament i la recollida del producte des del seu domicili a les nostres instal·lacions. No s'aplicarà aqueix import si la devolució es realitza a la nostra botiga física en el termini estipulat.

El termini per a realitzar aquesta devolució és de 15 dies posteriors a la realització de la compra, tenint en compte que el producte es trobe en perfectes condicions i amb l'embalatge que va ser adquirit.

Si vosté ha pagat amb Targeta li enviarem un link de pagament amb targeta de 6,99€.

Si va triar pagament Contra reembossament o transferència ens haurà de fer l'ingrés en el compte IBAN ES34 2038 5767 7660 0086 8935 de BANKIA. Una vegada rebem aquest ingrés o justificant es procedirà a la recollida.

En cap cas acceptarem un producte que haja sigut usat pel client, sense les seues etiquetes originals o amb el seu embalatge original deteriorat.

Prepare la mateixa caixa o sobre que hem enviat, o en defecte d'això en algun format similar que garantisca la devolució en perfecte estat.

Si s'entrega el producte sense cap protecció, no s'acceptarà el canvi o devolució ja que la caixa estarà danyada i se li retornarà al client.

No s'admeten canvis de roba interior, calcetins ni GPS o pulsòmetres una vegada utilitzats per motius d'higiene.

No s'admeten devolucions de roba interior, calcetins ni GPS o pulsòmetres una vegada utilitzats per motius d'higiene.

Els passos per a procedir a una devolució són els següents:

Quan l'equip de qualitat de la Senda del Corredor reba el producte i assegure que està tot de forma correcta es procedirà a enviar la nova talla o el nou producte cobrant via transferència bancària els 6.99€ de gestió i ports.

 

PAGAMENT AMB TARGETA

El pagament per targeta es realitza en la passarel·la de pagament de BANKIA a través del sistema de seguretat SSL (Secure Socket Layer), codificant la connexió i introduint-se les dades en el servidor segur de l'entitat. El sistema solament admet targetes segures pel que si tens problemes per a finalitzar el pagament et recomanem acudir a l'entitat bancària per a comprovar que la teua targeta està habilitada per a realitzar compres en comerços electrònics.

visa mastercard