RACE VEST

Unisex Inclou bidons 

RACE VEST

130€

ID: #79712

Compartir:  

Descripció

Experimenta un rendiment millorat amb l’armilla de running de NNormal renovada, que compta amb un sistema de tancament avançat, butxaques elàstiques duradores per a bidons i una capa posterior de malla transpirable per a una comoditat i funcionalitat superiors. Fabricada amb les últimes tecnologies, és la companya ideal per a corredors de trail i entusiastes de les activitats a l’aire lliure que busquen fiabilitat i innovació en el seu material.

Característiques principals:

Tecnologies innovadores: Integrant els últims avenços desenvolupats pel departament tecnològic de la nostra empresa, aquesta armilla de running és a l’avantguarda pel que fa als materials d’alt rendiment.
Sistema de tancament renovat: sistema de tancament renovat per a un maneig fàcil. Les 2 butxaques per a bidons, a diferència de la versió anterior, tenen un elàstic més resistent per mantenir millor les ampolles al seu lloc.
Butxaques millorades per a bidons: La malla folgada se substitueix per un elàstic més durador, la qual cosa garanteix que els bidons d’hidratació es mantinguen fermament al seu lloc, fins i tot en les activitats més exigents.
Fixacions circulars avançades per a bastons: Versió millorada per a una major fiabilitat i accessibilitat, la qual cosa facilita el transport i l’accés als teus bastons de trekking sense necessitat de parar.
Capa de malla d’aire transpirable: Una cobertura completa de l’esquena amb un material resistent de malla transpirable, que millora la transpirabilitat, mantenint-te fresc i còmode durant les teves aventures.

Material i disseny:

Teixit: 100 % niló, fabricat a Filipines per DOI, conegut per la seva durabilitat i lleugeresa.
Emmagatzematge posterior: Compta amb una butxaca impermeable que s’estén al voltant de l’emmagatzematge posterior, amb butxaques àmplies i 2 butxaques per a bidons.

Productes relacionats