ADV SKIN 12

Unisex 

ADV SKIN 12

160€   10% dto  144,00€

ID: #78973

Compartir:  

Descripció

Les carreres de resistència són exigents, igual que els corredors de resistència. Per això l'actualitzada ADV SKIN 12 per a home s'ha dissenyat per a oferir major llibertat i ajust. Continua oferint tots els bàsics com la hidratació senzilla al mateix temps que maximitza la comoditat i estabilitat i, per si no fos prou, un emmagatzematge nou i ultraversátil. Aquesta versió de 12 l és perfecta per a aqueixes carreres i eixides més llargues.

Característiques

Hidratació senzilla
Amb bidons blans integrats que no es mouen del seu lloc, podràs beure quan tingues set, i així continuar desafiant els teus límits o, simplement, gaudir de les sensacions.

Llibertat de moviments
La construcció SensiFit™ continua oferint un ajust còmode i precís; hem augmentat la comoditat i estabilitat perquè et sentes lliure i veloç i t'oblides de les rascades.

Ús versàtil
Est és el teu jupetí d'hidratació, així que fes-ho teu. Regula l'ajust i tria com guardar el teu material, inclosos els bastons: la nova butxaca superior et brinda encara més opcions.

SensiFit™

Estabilitat/llibertat de moviments El seu disseny utilitza teixits elàstics i transpirables que s'emmotlen al cos, així com ajustos lleus per a potenciar l'ajust i l'estabilitat. La motxilla no rebota, però permet respirar còmodament.

Quick link

Aquesta innovadora construcció de corretja d'estèrnum et permet ajustar i connectar ràpidament la motxilla, fins i tot sobre la marxa. A més, la corretja elàstica et permet respirar fàcilment durant activitats intenses.

Compartiment per a bossa d'hidratació

Compartiment interior per a bossa d'hidratació amb agarre, compatible amb totes les bosses d'hidratació de 2 litres.

2 butxaques frontals elàstiques

Butxaques frontals expansibles per a guardar objectes essencials als quals necessites accedir en moviment.

2 butxaques frontals per a bidons

Compatibles amb els bidons blans de Salomon, aquestes butxaques frontals limiten el rebot. Les cintes elàstiques superiors protegeixen els bidons i els posen a la teua disposició per a beure.

1 compartiment principal elàstic

Emmagatzematge expandible per a guardar tot el que necessites sobre la marxa. 

1 butxaca posterior amb accés per tots dos costats

Butxaca ampla en la part posterior al qual pots accedir per tots dos costats.

Cremallera YKK

Cremalleres de la millor qualitat, molt duradores i fiables.

Compatible amb Custom Quiver

Eleva la categoria de la teua motxilla amb Custom Quiver, que ofereix accés ràpid i transport estable dels bastons. Llest per a connectar-se.

Diverses solucions de portabastons

Mou les cintes i cordes elàstiques a diferents llocs de la motxilla per a crear la teua millor solució de transport de bastons. frontal vertical / frontal diagonal / lateral diagonal / darrere horitzontal / compatible amb Custom Quiver (es ven per separat).

Productes relacionats