PARCHE EMPEINE

PARCHE EMPEINE

13€   10% dto  11,70€

ID: #79643

Compartir:  

Descripció

Què és Runner Harmony?
• Runner Harmony l'ajuda a prolongar la vida útil de les seues sabates per a córrer en evitar forats en l'àrea de la capdavantera o el taló de les seues sabates per a córrer.
Per què usar-ho?
• 1 de cada 5 persones experimenta forats en l'àrea dels dits de les seues sabates per a córrer. Podem evitar això mentre li estalviem diners i som amables amb el medi ambient.
Quan usar?
• Les nostres insercions per a la prevenció d'orificis en els dits s'insereixen millor en qualsevol moment abans que apareguen els orificis. El nostre pegat de reparació de taló es pot inserir abans o després que apareguen els forats per primera vegada.
Qui hauria d'usar-ho?
• Si alguna vegada ha tingut forats en les seues sabates per a córrer per córrer, caminar, fer exercici o usar roba informal, llavors Runner Harmony és definitivament per a vosté.
On inserir-los?
• Les nostres insercions per a la prevenció de forats en els dits es fixen amb un adhesiu tèxtil especial a l'interior de la zona dels dits de les sabatilles per a córrer, on és probable que es produïsquen la majoria dels forats. Els nostres pegats de reparació de taló es fixen amb el mateix adhesiu per a adherir-se a l'interior del taló de la seua sabata.
Com funciona?
• Tots dos productes estan fets de niló resistent i flexible, que s'adhereix fàcilment a l'interior de les teues sabatilles per a córrer, adaptant-se a la forma de la teua sabatilla.

Productes relacionats