RIDE 15 JR

Unisex Petjada neutra Amortiment mitjà Distància mitjana Ruta Entrenament Competició 

RIDE 15 JR

75€   10% dto  67,50€

ID: #79697

Compartir:  

Descripció

Les sabatilles Saucony Ride 15 infantil, totalment redissenyades, són el resultat de reunir suavitat, subjecció i lleugeresa en unes sabatilles de running que no et podràs creure. La plantilla modelada FORMFIT millora la comoditat en la trepitjada amb un folre resistent a les olors.

Característiques:

Upper de malla d'una sola peça, lleugera i transpirable
Amortiment PWRRUN lleugera
Tancament de cordons tradicional
Aplicació dels materials sense costures per a una sensació lleugera i flexible
Folre que redueix les olors
Folre de PET 100% reciclatge
Capdavantera reforçada molt duradora
Plantilla modelada FORMFIT d'alt rendiment
Sola de goma molt duradora que no deixa marques

Tecnologies:

PWRRUN
És una entresuela altament lleugera amb un alt índex d'amortiment, un 25% més lleugeres que totes les entresuela de foam del marcat. Proporciona un amortiment superior absorbint un 5% d'impactes i retornat l'energia de manera òptima. Altament flexible aquesta mitja sola t'ajuda a augmentar i millorar les transicions convertint-les en totalment fluides. Aquesta sola és 3 vegades més durable que les media soles de foam pel que podràs aprofitar molt més les teues sabatilles de running.

FORMFIT
El FORMFIT assegura tant un ajust perfecte com una sensació natural, treballant mà a mà amb els elements i la tecnologia utilitzats en la sabatilla. Des d'una perspectiva de 360 graus, aquesta sabatilla s'adapta encara més al peu del corredor i per tant proporciona un ajust més segur. Gràcies a la interacció perfectament coordinada dels diversos materials i tecnologia, aquest model ofereix a més un ajust individualitzat. D'igual mode, el material de microfibra particularment suau en la llengüeta i el folre del taló, permet una major comoditat en calçar-se la sabatilla. Aconsegueix transportar bé la humitat, ser transpirable i embolicar bé el peu.

Productes relacionats