SENSE PRO 10 SET

Unisex 

SENSE PRO 10 SET

160€   10% dto  144,00€

10 LITRES DE VOLUM. UNISEX


S - Black/Ebony/White
ID: #78171

Compartir:  

Descripció

Sabem que cada segon compta en la ultradistancia i que la comoditat i practicitat marquen la diferència. Per això, el minimalista SENSE PRO 10 és ultracómodo, sense punts de fricció i amb un ajust realment precís. Amb l'accés en un instant als teus bàsics de trail, pots avançar més temps i més ràpid.

Guia de talles

TALLADIÀMETRE DEL PIT (CM)
XS 78,5-85,5
S 85,5-92,5
M 92,5-99
L 99-105,5
XL 105,5-112

Característiques

SensiFit™

Estabilitat/llibertat de moviments El seu disseny utilitza teixits elàstics i transpirables que s'emmotlen al cos, així com ajustos lleus per a potenciar l'ajust i l'estabilitat. La motxilla no rebota, però permet respirar còmodament.

Inclou 2 bidons blans Speed (500 ml)

El bidó bla Speed és fàcil i ràpid d'omplir, beure i netejar. Té un tap gran pel qual caben glaçons i que accelera l'ompliment. La vàlvula Phaser permet un alt cabal sense degoteig. Les parts superior i inferior modelades del bidó s'introdueixen en la butxaca. Temperatura màx. 60 °C. Sense PVC, ftalats ni bisfenol.

Compatible amb Custom Quiver

Eleva la categoria de la teua motxilla amb Custom Quiver, que ofereix accés ràpid i transport estable dels bastons. Llest per a connectar-se.

Quick link

Aquesta innovadora construcció de corretja d'estèrnum et permet ajustar i connectar ràpidament la motxilla, fins i tot sobre la marxa. A més, la corretja elàstica et permet respirar fàcilment durant activitats intenses.

1 butxaca frontal expansible

Dissenyat amb teixits elàstics, aquesta butxaca frontal et permet accedir ràpidament als objectes que necessites mentre et mous.

2 butxaques frontals elàstiques

Butxaques frontals expansibles per a guardar objectes essencials als quals necessites accedir en moviment.

2 butxaques frontals per a bidons amb precadires

Compatibles amb els bidons blans de Salomon, aquestes butxaques frontals limiten el rebot. Les precadires elàstiques superiors protegeixen els bidons i els posen a la teua disposició per a beure.

1 compartiment elàstic amb obertura amb cremallera

Emmagatzematge expandible per a guardar tot el que necessites sobre la marxa. De 3 a 5 litres, segons la grandària de la teua motxilla.

1 butxaca posterior inferior amb 2 accessos laterals

Butxaca ampla en la part posterior al qual pots accedir per tots dos costats.

Cremallera YKK

Cremalleres de la millor qualitat, molt duradores i fiables.

Productes relacionats