TOMIR BOTA 2.0

Unisex Petjada neutra Amortiment alt Totes les distàncies Camí Senda Terreny gras Entrenament Sola Vibram 

TOMIR BOTA 2.0

170€

ID: #79668

Compartir:  

Descripció

La bota Tomir 2.0 és la teva millor aliada per a les aventures a l’aire lliure. Sent el suport del turmell en cada activitat a l’aire lliure, en tots els nivells.

La bota Tomir t’ajuda a superar caminades tècniques de tot un dia i aventures d’una setmana a través de tota mena de terrenys, combinant el nostre disseny provat amb característiques avançades. Durabilitat robusta: La bota Tomir 2.0, actualitzada amb materials més resistents, està llesta per conquerir camins rocosos amb tu i promet un rendiment durador per a totes les teves aventures.
Comoditat pensada per al trail running: L’amortiment millorat i l’ajustament redissenyat ofereixen una comoditat i una subjecció superiors, adaptades als moviments dinàmics del trail running.
Tecnologia transpirable i resistent a la intempèrie: Estigues protegit i còmode en totes les condicions, gràcies a la transpirabilitat millorada i la resistència a les condicions del trail running.
Tracció forta: La sola de la bota Tomir 2.0 presenta un dibuix de la sola més profund, que proporciona una adherència i una estabilitat excepcionals en superfícies lliscants o irregulars.
La bota Tomir 2.0 no és només una actualització de la seva bota predecessora; és la teva millor aliada en els senders, dissenyada per potenciar cada aventura.

Productes relacionats