R5000

Home Amortiment lleu Distància curta Ruta Drop 6 mm Competició 

R5000

80€   50% dto  40,00€

ID: #78893

Compartir:  

Descripció

Us presentem les sabatilles de running per a competició en asfalt de la marca espanyola Joma. És una sabatilla de competició dirigida a aquells corredors mes experimentats i lleugers, per davall de 70 quilos. Amb les JOMA R5000 podràs competir amb facilitat a ritmes per davall de 4 minuts el quilòmetre.

Un dels detalls que més criden l'atenció d'aquest model és la reducció del drop fins als 6 mil·límetres, alguna cosa que no trobes en cap altre model del fabricant.

Aquest model concretament on més rendiment ofereix és en distàncies al voltant dels 10km on la seua reactivitat es maximitza.

Quant a les característiques de la R5000, incorpora “Balanç System”, que és una placa rígida entre la mitja sola i la sola en la part davantera que evita la torsió i estabilitza la trepitjada.

En segon lloc, trobem la tecnologia més coneguda de Joma, la placa “Stabilis”. Es tracta d'una peça de TPU situada en la part més estreta de la sola per a evitar girs inadequats entre la part davantera i posterior del peu, aconseguint així una major estabilitat.

Quant a la part superior de la sabatilla, utilitza un sistema de ventilació que permet l'entrada d'aire i evita el sobrecalfament del peu. No trobem cap costura en el upper gràcies al sistema de cautxú injectat que evita les costures, aportant lleugeresa, comoditat i un millor ajust al peu.

Finalment, la sola aquesta composta per KPU DIN-50 que retarda el desgast per abrasió, amb un sistema de línies que afavoreix la transició en cada camallada. Si practiques el running de competició, aquestes són les teues sabatilles.

Productes relacionats