ULTRA ENERGY GEL CHOCO 35 CAF 56gr

Vegà Amb cafeïna Gel Energia sostinguda Líquid Sals 

ULTRA ENERGY GEL CHOCO 35 CAF 56gr

3,75€   5% dto  3,56€

ID: #79711

Compartir:  

Descripció

Formulat pensant en les llargues distàncies, el Gel Näak Ultra Energy™ està específicament dissenyat per a esforços d'ultra resistència. Elaborat amb un 37% d'ingredients reciclats, aporta 200 calories i 35 mg de cafeïna per ració.
Equilibrat amb hidrats de carboni curts i complexos, BCAA i electròlits, aquest gel et proporciona una font d'energia completa per a les teues llargues sessions. La seua textura semilíquida assegura una fàcil absorció, i la seua baixa càrrega glucèmica ajuda a previndre problemes intestinals. Pren-ho quan necessites un impuls extra durant esforços d'alta intensitat.

Especificacions de proveïment de carburant
- 27g de carbohidrats naturals:
ràtio 1:1 carbohidrats curts i complexos per a un pic d'energia instantani. Relació 3:1 glucosa:fructosa per a optimitzar l'absorció de sucre.
- 2g de proteïna amb 235mg de BCAAs: ajuda a reduir el mal muscular i optimitzar l'emmagatzematge de glucogen.
- 460 mg d'electròlits: reposa els minerals perduts en la suor.
- 35 mg de cafeïna: augmenta la vigilància.

 

Ús

Menja 1 gel cada 45 - 60min durant els teus entrenaments llargs i carreres

Anàlisi nutricional

Ingredients

Xarop d'auró (37%), maltodextrina (21%), aigua, llavors de gira-sol, oli de gira-sol, proteïna de pésol (2%), sal marina (0,8%), extracte sec de gra de café verd (coffea arabica L)(45% àcid clorogénico, 3% cafeïna) (0,5%), cacau en pols desgreixada (0,5%), extracte de fruit de guaranà (Paullinia cupana) (12% cafeïna)(0,4%), clorur potàssic, aroma, conservants (sorbato potàssic, tocoferoles mixtos).

Productes relacionats