HELIX PRO

Unisex 

HELIX PRO

12,9€   10% dto  11,61€

ID: #79155

Compartir:  

Descripció


Portadorsal unisex Lurbel Helix pro. Acabes de conéixer l'aliat perfecte on portar el teu dorsal sense danyar el teu equipament amb agulles o imperdibles. Accessori minimalista i lleuger que no faltarà en les teues carreres i competicions. Dotat per dos ancoratges elàstics que subjecten el dorsal i dos topalls per a ajustar-los.

Fabricat sense costures que evita l'aparició de rascades, tal és així que fins i tot pots utilitzar-ho directament sobre la teua pell sense por de patir irritació o frecs. Destaca per la seua comoditat i adaptació que garanteix a l'usuari la màxima llibertat de moviments durant la competició.

Teixit especial que evita l'aparició de les arrugues en el doblegat i màxim ajust que permet la llibertat de moviments.

Haver de foradar una samarreta que acabes d'estrenar el dia de la competició, fa mal… No desbarates més la teua roba i oblida't dels imperdibles.

TECNOLOGIES:
Porta-dorsal realitzat amb la tecnologia IDT Neo Recycled que incorpora polièster d'origen reciclat per a oferir-te la millor transpiració, assecat i confort, . Tal és així, que fins i tot pots utilitzar-ho directament sobre la teua pell sense por de patir irritació o frecs.

El polièster reciclat sobre el qual se sustenten les partícules iòniques del bambú carbonitzat s'obté de residus industrials de la cadena tèxtil i envasos PET seleccionats que són triturats i extrusionats abans de ser reprocessats i convertits en nous polímers.

Gràcies al nostre exigent procés de selecció de proveïdors, el nostre subministrador de polièster reciclat, d'origen espanyol, compta amb el segell GRS, Global Recycled Standard. Amb aquest certificat es garanteix, a més de que és un filat més respectuós amb el medi ambient, que compleix totes les prestacions del polímer verge utilitzat fins hui en la tecnologia iDT Neo.

Per a conéixer millor les prestacions que pots gaudir amb la tecnologia les enumere a continuació:

Termoregulació a mesura: transporta major humitat a l'exterior i la seca més ràpid. És transpirable i et proporciona un aïllament tèrmic a mesura.
Doble barrera contra l'olor: el filat ionitzat de bambú i la reixeta de plata actuen conjuntament evitant la proliferació de bacteris que causen la mala olor.
Tecnologia que, gràcies al nou filat amb una secció de cinc cares, combinat amb el filat de bamboo, és capaç de gestionar la humitat del teu cos.
A més, els detalls marquen també la diferència perquè presenten un tacte més suau i natural, uns colors més vius pel fet que l'àrea de superfície del nou filat de polièster permet una millor absorció dels tints i presenta un efecte planxat, així que no han de preocupar-te els teus moviments ja que recobra la seua estructura de manera llisa quan deixes d'exercir una pressió sobre ella.

Estructura de filat de poliamida Ionitzada en Plata amb efecte bactericida que li confereix una potent barrera antiolor. Aquesta estructura és la base de totes les peces Lurbel, “Silver Base Layer”, una reixeta que t'aporta durabilitat a la peça i higiene pel seu efecte altament antibacterià.

Productes relacionats