MANTA TERMICA 160X210cm

MANTA TERMICA 160X210cm

5,5€   10% dto  4,95€

ID: #79739

Compartir:  

Descripció

Preveu la hipotèrmia
El revestiment metàl·lic de les mantes reflecteix fins al 97% de la calor corporal, reduint la pèrdua de calor i regulant així la temperatura corporal. L'alumini de les nostres mantes tèrmiques proporciona un excel·lent aïllament tèrmic i garanteix la màxima calor i confort en qualsevol situació.

Preparades per a qualsevol situació

Les nostres mantes de rescat són una eina essencial per a qualsevol emergència, ja estiga d'acampada, d'excursió o simplement viatjant en el seu cotxe. Li mantenen calent en canvis de temps inesperats o altres situacions d'emergència i li protegeixen dels elements.

Cobertura i protecció

Desplegades, mesuren 210 cm x 160 cm. Són una gran eina per a excursionistes, acampadores, entusiastes de l'esport com a corredors i ciclistes, serveis d'emergència, víctimes d'accidents i qualsevol que necessite mantindre's calent i protegit en condicions de fred o humitat.

Fàcil de guardar i transportar

Les nostres mantes de rescat estan dissenyades per a ser compactes i lleugeres, de manera que puga portar-les amb vosté onsevulla que vaja. Cada manta està doblegada i embolicada individualment per a facilitar el seu emmagatzematge en diversos llocs, com la guantera, la farmaciola o la motxilla.

Productes relacionats