VOLCANO GLOVES

Tèrmic Unisex Protecció solar Running Senderisme Trail Running 

VOLCANO GLOVES

24,9€   10% dto  22,41€


S - Dark/Grey
ID: #79071

Compartir:  

Descripció

En els dies de fred les mans també hem de cuidar-les i acaronar-les. És per això que et presentem l'accessori que no pot faltar en el teu armari per a combatre aqueix fred d'hivern tant en les teues eixides com en els teus entrenaments.

Guants tèrmics unisex dissenyats per a esports en condicions de fred extrem i/o amb llargs períodes en estàtic a molt baixes temperatures. Màxima adaptabilitat i amb un detall indispensable hui dia, la tecnologia tàctil touch screen. Ja podràs utilitzar els teus dispositius electrònics sense llevar-te els guants de les mans.

Característiques

Elaborada amb la tecnologia, IDT Neo Recycled que incorpora polièster d'origen reciclat. El polièster reciclat sobre el qual se sustenten les partícules iòniques del bambú carbonitzat s'obté de residus industrials de la cadena tèxtil i envasos PET seleccionats que són triturats i extrusionados abans de ser reprocessats i convertits en nous polímers.

Gràcies al nostre exigent procés de selecció de proveïdors, el nostre subministrador de polièster reciclat, d'origen espanyol, compta amb el segell GRS, Global Recycled Standard. Amb aquest certificat es garanteix, a més de que és un filat més respectuós amb el medi ambient, que compleix totes les prestacions del polímer verge utilitzat fins hui en la tecnologia iDT Neo.

Entre les seues prestacions optimitzades destaquem:

Corprén amb una Termoregulació a mesura: transporta més humitat a l'exterior i la seca més ràpid. A més, amb una excel·lent transpiració i aporta aïllament tèrmic.
Doble barrera contra l'olor: el filat ionitzat de bambú i la reixeta de plata actuen conjuntament evitant la proliferació de bacteris que causen la mala olor.
Factor de protecció UPF 50+. Totes les peces Lurbel estan elaborades amb protecció enfront dels raigs del sol.
A més, amb aquesta tecnologia marca la diferència atés que presenten un tacte més suau i natural, així que no han de preocupar-te els teus moviments ja que recobra la seua estructura de manera llisa quan deixes d'exercir una pressió sobre ella.

Com totes les peces Lurbel, compta amb la Silver Base Layer una reixeta desenvolupada amb un filat ionitzat de plata amb un alt poder antibacterià erradica les males olors que es produeixen a causa de la proliferació de bacteris en la pràctica esportiva. Quan les persones realitzen esport suen, amb la calor i la humitat els bacteris causants de les males olors proliferen. Encara que la peça es llave, existeix la sensació de fer mala olor, això es deu al fet que els bacteris es queden incrustades a l'interior de les fibres. La missió d'aquesta reixeta és conferir durabilitat a la peça i l'eliminació de les males olors.


Factor de protecció ultraviolada: UPF50+
Exigència tèrmica FEEL THERMO XTREM: Temperatura confort -5 °C a -25 °C.
Pes talla M: 35 g.
Densitat 4: Màxima protecció i aïllament tèrmic..
Recomanat: Walking, Trekking, Alpinisme, Expedició, Esquí.

Productes relacionats