EVOTRAIL FX.ONE TA

Alumini Plegable Tallatge fix Dragonera 

EVOTRAIL FX.ONE TA

140€   10% dto  126,00€


110cm - Black/NeonYellow
ID: #79267

Compartir:  

Descripció

El Evotrail FX.One TA és un robust bastó de trail running per a tots els nivells i necessitats. Aquests pals estan fets amb una sèrie de detalls impressionants. Realitzats en alumini d'alta resistència, venen equipats amb empunyadura de suro i un sistema Trigger Shark 2.0 que permet enganxar i desenganxar ràpidament les corretges dels bastons. La corretja Trigger Shark assegura que mai deixes caure els teus bastons. I gràcies al seu mecanisme Push Button Release, aquests bastons es poden plegar amb només pressionar un botó a només 38 cm, la longitud perfecta per a les motxilles.

El Shark System t'ofereix una transferència de potència òptima gràcies a una connexió directa entre la mà i la perxa. Els clics ràpids d'entrada i eixida no són un problema i un alliberament de seguretat pot protegir contra lesions. Totes les corretges i guants Shark són compatibles amb tots els bastons Shark.

Shark 2.0
Agarre flexible multiesport. Ofereix una transferència de potència perfecta i un maneig senzill. Això ho fa ideal per a l'esquí de fons i la marxa nòrdica, encara que també ha demostrat ser un tot terreny en l'esquí sobre rodes i el trail running.

Malla de corretja de marc Shark
Ajustable en molt pocs passos i corretja personalitzable individualment. Permet fer clic ràpidament dins i fora del bastó i és compatible amb tots els bastons Shark.

Alumini
Alumini HTS (eix tractat tèrmicament) 6.5

Pressionar el botó
El sistema Push Button permet obrir i tancar els pals plegables amb solo pressionar un botó.

Cistella Nòrdica
Cistella compacta de marxa nòrdica. Protegeix contra l'enfonsament en superfícies blanes i es pot canviar fàcilment amb la mà.

Punta flexible
Punta robusta que garanteix un posicionament precís del bastó i un agarre òptim en quasi qualsevol terreny.

Borsa de bastons plegable
Pràctica bossa d'emmagatzematge ultralleugera per als bastons plegables.

Productes relacionats