ORIGIN LT

Home Totes les petjades Amortiment mitjà Distància curta Distància mitjana Camí Senda Terreny gras Sola Vibram Drop 9mm Entrenament Competició Personalitzable 

ORIGIN LT

170€   50% dto  85,00€

PERSONALITZABLE. CAL PASSAR PER LA BOTIGA PER TAL D'AJUSTAR-LA A CADA PERSONA

ID: #77462

Compartir:  

Descripció

Les primeres sabatilles de Trail Running termo deformables perquè s'ajusten al nostre peu, les noves Tecnica Origin en els seus quatre acabats (home / dona / pes mitjà o distància curta ORIGIN LT /major pes o llarga distància ORIGIN XT).

Aquesta és la gran novetat d'aquestes Tecnica Origin, la seua tecnologia C.A.S (Custom Adaptative Shape), una tecnologia que, mitjançant una màquina situada en el punt de venda, calfa la plantilla i el upper de la sabatilla, i mitjançant pressió d'aire les ajusta al nostre peu. Això no succeeix en tot el upper, només de mig peu cap endarrere.

El procés de customització d'aquestes Tecnica Origin és ràpid (entre 20 i 25 minuts), i una vegada fet la diferència de fit és notable.

La Tecnica Origin compta, a més, amb una sola Vibram Megagrip de tac de mitja prominència i relativament separat, bon exemple de sola per a tota mena de terrenys, encara que ens inclinem potser més a terrenys una mica més compactes. El compost garanteix, també, un bon agarre en superfícies mullades.

Les Tecnica Origin es completen amb una mitja sola de perfils entre mitjans i alts, d'un material ni molt bla ni molt ferm.

El drop és de 9mm.

Aquestes Tecnica Origin representen un salt qualitatiu, pel que fa al fit. Com ja sabem des de fa temps el futur passarà per la personalització del producte, i aquestes Tecnica Origin són pioneres en el camí.

Guia de talles

Característiques

Coredors de fins a 75kg o per a tiradess curtes i de mitja distància.

Composició: Teixit elàstic de polièster amb reforç de TPU llaminat i part interior personalitzable de TPU

Folre: Malla transpirable

Mitjassola: Entressola d'EVA de doble densitat per a homes de LT / XT i placa protectora contra la roca per a l'avantpeu

Plantilla C.A.S. Personalitzable

Sola Vibram, composició Vibram® Origin amb compost Megagrip

Productes relacionats