SMELL WELL

Unisex 

SMELL WELL

10€   10% dto  9,00€

Coixinet per a eliminar la mala olor del calçat i peces esportives

ID: #77075

Compartir:  

Descripció

SmellWell és la companyia sueca que ha creat una solució efectiva i atractiva –i que molts estàvem esperant–, per a eliminar la mala olor i l'excés d'humitat en el nostre calçat i material esportiu.

La majoria de nosaltres hem hagut de patir la mala olor del nostre calçat i material. Molts, fins i tot hem aprés a acceptar i a viure amb aquesta desagradable olor. SmellWell ens ofereix una solució a aquest enutjós problema. El producte són un parell de bossetes amb un look modern i una olor agrable. Es converteix en un accessori atractiu que trobem en diferents colors perquè cada usuari trie al seu gust.

Es tracta d'una solució simple i eficaç: tan sols cal col·locar un SmellWell en cada mig parell de calçat (sabatilles de córrer, botes de muntanya, botes d'esquí, peus de gat…), o un altre material esportiu que necessite fer bona olor, deixant-lo actuar tota la nit.

Els SmellWell no contenen cap mena de biocides

Així és, només contenen sals i absorbents naturals i reciclables que absorbeixen amb eficàcia l'excés d'humitat i olor a partir d'un procés físic.

Col·loca aquestes xicotetes i enginyoses bossetes en les teues sabatilles, botes de muntanya o d'esquí, peus de gat, guants, sac de dormir, motxilla… i vaig donar adéu a les males olors!. 

La seua durabilitat és de fins a 6 mesos.

Productes relacionats