MAD RIVER

Home Petjada neutra Amortiment mitjà Distància mitjana Camí Senda Drop 4 mm Entrenament 

MAD RIVER

120€   40% dto  72,00€


42,5 - Citron/Black
ID: #77440

Compartir:  

Descripció

Les Saucony Mad River TR són unes sabatilles fetes per a córrer ràpid, més aviat sobre terrenys compactes. Per a això incorporen la nova sola PWRTRAC de doble densitat, amb una part molt més dura per a donar certa estabilitat i resposta, i una part molt més extensa que dóna l'agarre. 

Si hi ha alguna cosa que agrada de Saucony últimament és la seua mitja sola: aquestes Saucony Mad River TR porten un compost mixt, PWRFoam amb Everun, de 23mm darrere i 19mm, la qual cosa fa un drop de 4mm. Aquesta mitja sola combina l'amortiment amb la resposta, oferint unes bones sensacions.

Una de les característiques a destacar d'aquestes Saucony Mad River és que són personalitzables, fins a cert punt. En la pròpia sola hi ha uns orificis destinats a poder posar tacs metàl·lics, per a superfícies de difícil agarre, com el gel, la neu, etc. Una altra de les coaas curioses és que les Saucony Mad River TR porten una segona fila de forats, amb el que ofereixen un ajust dels cordons personalitzable, amb moltes possibilitats de combinacions.

Sens dubte una sabatilla fàcil, per a córrer ràpid per terrenys compactes.

Guia de talles

Característiques

Entressola PWRFOAM.

Construcció de la sola EVERUN T per a un amortiment continu durant tota la carrera.

El cautxú PWRTRAC, combinat amb una sola de compost doble, i les anses direccionals robustes brinden confiança en qualsevol superfície a qualsevol velocitat.

La forma natural del peu permet una àmplia separació dels dits per a l'estabilització i la transferència de potència.

La llengüeta integrada ajuda a mantindre els residus i té un anell en D compatible amb la polaina per a donar l'opció d'agregar protecció addicional.

Els materials superiors duradors milloren la protecció en àrees d'alta abrasió.

Especificacions:

Categoria de calçat: Muntanya

Pronació: Neutral

Arc: Normal (Mitjà)

Offset: 4mm

Altura del taló: 23 mm

Altura del antepié: 19 mm

Pes: 309 g.

Productes relacionats