XA PRO 3D V8

Home Totes les petjades Amortiment per tots els pesos Totes les distàncies Camí Senda Terreny gras Drop 11 mm Entrenament 

XA PRO 3D V8

150€   10% dto  135,00€

ID: #77864

Compartir:  

Descripció

Aquesta versió actualitzada de l'emblemàtica XA PRO 3D és més lleugera i suau, encara que conserva tots els avantatges essencials de l'original (estabilitat, amortiment i agarre). Amb el compost Premium Wet de Contagrip® i 3D Chassis millorat, aquesta sabatilla t'acompanya sense problemes allà on et porte la sendera.

Característiques

Ajust emblemàtic 

Aquesta sabatilla, que ara és 20 g més lleugera, presenta una pala cosida i materials més fins i suaus per a aconseguir l'equilibri perfecte entre comoditat i protecció.

Estabilitat esmorteïda

La nova geometria del 3D Chassis ofereix la quantitat adequada d'amortiment i estabilitat per a una trepitjada més segura.

Agarre en tota mena de terrenys

La duradora sola Contagrip® t'ofereix major agarre, perquè pugues ignorar la humitat i centrar-te en la sendera que t'espera.

Contagrip® DT.

Contagrip® DT. s'ha dissenyat per al ventall més ampli de superfícies. Equilibra la geometria i el compost de goma per a proporcionar confiança sobre les superfícies humides, seques, dures o esvaroses, a més d'oferir durabilitat a llarg termini.

ENTRESOLA

EnergyCell™

Espuma d'EVA d'alt rendiment que esmorteeix els impactes.

CHASIS™

3D Advanced Chasis™

Situat entre la sola i la entresuela, aquest xassís de perfil sota ajuda a optimitzar el control dels moviments i la gestió de l'energia. També ofereix un plus de protecció perquè gaudis d'una trepitjada precisa, estable i reactiva.

3D Mesh

3D Mesh obert que proporciona la màxima transpirabilitat.

Butxaca per a cordons

Per a guardar fàcilment els cordons del sistema Quicklace™.

Capdavantera protectora

Peça protectora de goma, pell o material sintètic sobre la zona dels dits.

SensiFit™

SensiFit™ embolica el peu des de la entresuela fins al sistema de cordons, la qual cosa proporciona un ajust segur, còmode i pràcticament personalitzable al voltant de tot el sistema.

Pala soldada

Construcció de pala sense costures fa que la sensació siga suau i s'ajuste com un guant.

OrthoLite® modelada

Modelada per a adaptar-se als contorns del peu, aquesta plantilla OrthoLite® ofereix un amortiment superior i transpirabilitat i durabilitat, per a millorar la comoditat i el rendiment del nostre calçat.

Quicklace™

Cordons resistents i minimalistes per a lligar d'una tirada. Fàcil de posar, fàcil de llevar.

Productes relacionats