SENSE RIDE 3

Home Petjada neutra Amortiment per tots els pesos Totes les distàncies Camí Senda Drop 8 mm Entrenament Competició 

SENSE RIDE 3

130€   10% dto  117,00€

LA SABATILLA AMB MÉS ESMORTEÏMENT DE SALOMON

ID: #77640

Compartir:  

Descripció

Perfecta per a totes les teues aventures en les senderes, la SENSE RIDE 3 aprofita les normes del running per carretera per a oferir confort general. Per a oferir major agarre i protecció, aquesta sabatilla essencial està equipada amb característiques específiques per a la sendera, com la malla antipartícules, el filtre del sòl i la sola Contagrip® adherent.

Característiques

Inspiració en el running per carretera.

Gaudeix d'una trepitjada més còmoda amb amortiment addicional, entressola optimitzada amb reducció de les vibracions Optivibe i Decoupling™.

Comoditat activa i homogènia amb una pala suau i la quantitat adequada de protecció. 

Agarre en tota mena de terrenys. La sola Contagrip®, completament de goma, ofereix una tracció superior, mentre que Profeel Film protegeix els teus peus dels objectes punxeguts de la sendera. 

SOLA Contagrip® DT s'ha dissenyat per al ventall més ampli de superfícies. Equilibra la geometria i el compost per a proporcionar confiança sobre superfícies humides, seques, dures o esvaroses, a més d'oferir durabilitat a llarg termini.

ENTRESSOELA Optivibe. Combinació d'espumes: una per a esmorteir i una altra per a impulsar. Es va desenvolupar per a reduir les vibracions en trepitjar, per a reduir la fatiga muscular sense sacrificar la trepitjada en general

CHASSIS™ Profeel Film. Profeel Film ajuda a difuminar pedres i superfícies afilades, per la qual cosa obtens major confort i estabilitat.

Malla d'una sola capa. Una sola capa de malla cenyida al peu que aporta la màxima sensació.

Folre suau i transpirable per a una comoditat màxima.

EndoFit™. Funda d'ajust intern dissenyada per a abraçar el peu correctament i millorar la resposta i l'embolcall del peu.

Butxaca per a cordons. Per a guardar fàcilment els cordons del sistema Quicklace™.

SensiFit™ embolica el peu des de l'entressola fins al sistema de cordons, la qual cosa proporciona un ajust segur, còmode i pràcticament personalitzable al voltant de tot el sistema.

Pala soldada. Construcció de pala sense costures fa que la sensació siga suau i s'ajuste com un guant.

SensiFit™ intern. Invisible des de l'exterior, SensiFit™ embolica el peu des de la entresuela fins al sistema de llaçada, la qual cosa proporciona un ajust segur, còmode i pràcticament personalitzable al voltant de tot el peu.

OrthoLite® modelada. La tecnologia OrthoLite® de la plantilla ofereix un amortiment superior, confort sense precedents, transpirabilitat i durabilitat; a més, és una de les formes més rendibles d'augmentar la comoditat i el rendiment del calçat.

Quicklace™. Cordons resistents i minimalistes per a lligar d'una tirada. Fàcil de posar, fàcil de llevar.

Productes relacionats