SENSE RIDE 2 MMB LIMITED

Unisex Petjada neutra Amortiment mitjà Distància mitjana Camí Senda Drop 8 mm 

SENSE RIDE 2 MMB LIMITED

130€   40% dto  78,00€

ID: #77359

Compartir:  

Descripció

Inspirades en les muntanyes i en el "Ultra-Trail du Mont-Blanc", la famosa cursa que es celebra cada any a Chamonix, combinen un rendiment provat i encaixen amb un disseny únic que honra la muntanya més alta dels Alps. Disponibles per a xic i per a xica en un únic disseny.

El comfort, la flexibilitat, l'adherència i la lleugeresa de les Sense Ride 2, però amb un disseny exclusiu, únic i amb un tiratge limitat. 

Maximitza el confort en la sendera amb la SENSE RIDE 2. Amb suficient amortiment per a augmentar la distància, una caiguda del taló de 8 mm i ajust contrastat, a més d'una pala encara més flexible i còmoda, no hi haurà qui et pare en cap moment.

COMODITAT

El seu ajust contrastat, millorat en afegir flexió en la zona dels dits, combina la quantitat exacta de subjecció del peu amb gran mobilitat per a obtindre confort durant tot el dia.

AGARRE

Amb un compost de goma per a totes les superfícies i un patró de tacs versàtil, la SENSE RIDE 2 garanteix un agarre segur en superfícies tant humides com seques.

FLEXIBILITAT

Combinant els nostres coneixements sobre trail running i running per carretera, la pala de la SENSE RIDE 2 és precisa i flexible perquè pugues córrer amb total comoditat.

Guia de talles

Característiques

MATERIAL DE LA PALA

3D Mesh

CONSTRUCCIÓ DE LA PALA

EndoFit™

Butxaca per a cordons

SensiFit™

Pala soldada

FOLRE INTERIOR

OrthoLite® encunyada

SISTEMA DE LLAÇADA

Quicklace™

Productes relacionats