SENSE 4 PRO

Home Petjada neutra Amortiment mitjà Distància mitjana Camí Senda Terreny gras Drop 4 mm Competició Waterproof 

SENSE 4 PRO

149,99€   10% dto  134,99€

ID: #77742

Compartir:  

Descripció

Perfecta per a pujar el ritme en terrenys ondulats en els quals pots anar ràpid, la SENSE 4 /PRO aprofita les normes del running per carretera per a oferir una trepitjada dinàmica i la quantitat adequada de protecció. Per a aconseguir major agarre i estabilitat, aquesta sabatilla SENSE de nivell PRO està equipada amb característiques específiques per a la sendera, com una pala hidrofòbica i el compost Contagrip® específic per a una tracció superior.

Guia de talles

Característiques

Inspiració en el running per carretera.

Una suau pala hidrofòbica, la quantitat adequada d'amortiment i entressola optimitzada amb tecnologia Optivibe per a reducció de les vibracions: els ingredients que garanteixen una trepitjada dinàmica.

Major agarre.

La sola Contagrip®, completament de goma, ofereix una tracció superior, mentre que Profeel Film protegeix els teus peus dels objectes punxeguts de la sendera.

Rendiment precís.

Drop optimitzat (4 mm) per a aconseguir major precisió i estabilitat, i una transició cap avant més eficient.

SOLA

Contagrip® DT. s'ha dissenyat per al ventall més ampli de superfícies. Equilibra la geometria i el compost de goma per a proporcionar confiança sobre les superfícies humides, seques, dures o esvaroses, a més d'oferir durabilitat a llarg termini.

ENTRESSOLA

Optivibe. Combinació d'espumes: una per a esmorteir i una altra per a impulsar. Es va desenvolupar per a reduir les vibracions en trepitjar, per a reduir la fatiga muscular sense sacrificar la trepitjada en general

CHASSIS™

Profeel Film. Profeel Film ajuda a difuminar pedres i superfícies afilades, per la qual cosa obtens major confort i estabilitat.

Malla d'una sola capa. Una sola capa de malla cenyida al peu que aporta la màxima sensació.

Material hidròfug. Material que rep un tractament que el recobreix perquè l'aigua no el xope ni el travesse.

EndoFit™. Fonga d'ajust intern dissenyada per a abraçar el peu correctament i oferir un ajust precís.

Butxaca per a cordons. Per a guardar fàcilment els cordons del sistema Quicklace™.

Pala soldada. Construcció de pala sense costures fa que la sensació siga suau i s'ajuste com un guant.

SensiFit™ intern. Invisible des de l'exterior, SensiFit™ embolica el peu des de la entresuela fins al sistema de llaçada, la qual cosa proporciona un ajust segur, còmode i pràcticament personalitzable al voltant de tot el peu.

OrthoLite® modelada. La tecnologia OrthoLite® de la plantilla ofereix un amortiment superior, confort sense precedents, transpirabilitat i durabilitat; a més, és una de les formes més rendibles d'augmentar la comoditat i el rendiment del calçat.

Quicklace™. Cordons resistents i minimalistes per a lligar d'una tirada. Fàcil de posar, fàcil de llevar.

Productes relacionats