TOMIR 2.0

Dona Petjada neutra Petjada pronació lleu Amortiment alt Totes les distàncies Camí Senda Terreny gras Drop 8 mm Entrenament Competició Sola Vibram 

TOMIR 2.0

160€

Més reforçada | Més duradora | Amb més amortiment

ID: #79657

Compartir:  

Descripció

Millora la teva experiència de trail running amb la Tomir 2.0, una versió millorada de la nostra clàssica sabatilla Tomir. La Tomir 2.0 combina el nostre disseny provat amb característiques avançades, satisfent les demandes específiques del trail running més dur.

Durabilitat robusta: La Tomir 2.0, actualitzada amb materials més resistents, és la teva aliada clau per als senders més exigents. Llista per conquerir camins rocosos amb tu, promet un rendiment durador per a totes les teves aventures.

Comoditat pensada per al trail running: L’amortiment millorat i l’ajustament redissenyat ofereixen una comoditat i una subjecció superiors, adaptades als moviments dinàmics del trail running.

Tecnologia transpirable i resistent a la intempèrie: Estigues protegit i còmode en totes les condicions, gràcies a la transpirabilitat millorada i la resistència a les condicions del trail running.

Tracció forta: La sola de la bota Tomir 2.0 presenta un dibuix més profund, que proporciona una adherència i una estabilitat excepcionals en superfícies lliscants o irregulars.

La Tomir 2.0 no és només una actualització; és la teva millor aliada en els senders, dissenyada per potenciar cada aventura.

Característiques

VIBRAM® Megagrip / Litebase / Traction Lug
Mitja sola EExpureSi tens cura de les teves sabates, els teus peus arribaran molt lluny.

Productes relacionats