WAVE MUJIN 7

Home Petjada neutra Amortiment alt Distància llarga Camí Senda Drop 10 mm Entrenament Competició Sola Michelen 

WAVE MUJIN 7

145€   10% dto  130,50€

ID: #78213

Compartir:  

Descripció

Les sabatilles Mizuno Wave Mujin 7 per a dona es convertiran en el teu calçat per excel·lència en les teues aventures a l'aire lliure ja que compta amb una comoditat i agarre excepcionals. Aquest model ha sigut ideat per a corredors de llargues distàncies que busquen el màxim amortiment i durabilitat.

Guia de talles

Característiques

- Xtagrip per a un còmode agarre en tots els terrenys

- Ajust adaptatiu en la part superior per a assegurar tots els tipus dempeus

- Placa Waves per a esmorteir i respondre en les carreres

- Taló: 33 mm

- Antepié: 23 mm

- Drop: 10 mm

Tecnologies:

- Mizuno Wave

Tecnologia que proporciona amortiment i estabilitat de manera uniforme mitjançant la distribució de l'impacte en cada pas. Gràcies al seu disseny, la plataforma Wave brinda igual estabilitat medial (interna) i lateral (externa) amb un punt centralitzat d'amortiment. Aquesta tecnologia atorga als calçats Mizuno gran lleugeresa, la qual és fonamental per a corredors de totes les distàncies.

- U4icX

Desenvolupat i patentat per Mizuno, aquesta nova EVA amb tecnologia U4icX va ser produïda amb una nova composició de polímers, fent que siga un 36% més lleugera que l'EVA comuna i resultant en una textura més suau i d'alta absorció d'impactes.

- Sola Michelin

Un compost de goma original desenvolupada per Michelin que proporciona millor agarre i comoditat.

- XtaGrip

Construcció de la sola que proporciona un agarre superior en diferents superfícies gràcies a la seua capacitat d'adaptació diferents superfícies gràcies a la seua capacitat d'adaptació. Permet una alta tracció en superfícies suaus i alta fricció en superfícies fermes.

- XtaRide

El concepte de sendera tècnica de Mizuno. Presenta tacs en X i el solc Xta, permeten que la sabatilla s'adapte a l'entorn i treballe en perfecta harmonia amb el cos.

Productes relacionats