WAVE IBUKI 4 W

Dona Petjada neutra Amortiment mitjà Distància mitjana Camí Senda Drop 10 mm Entrenament 

WAVE IBUKI 4 W

120€   10% dto  108,00€

ID: #79341

Compartir:  

Descripció

Les sabatilles Mizuno Wave Ibuki 4 combinen amortiment i agarre per a caminades o carreres lleugeres per senderes o no. És un model excel·lent per a entusiastes de l'esport a l'aire lliure en general i del trail en concret ja que és una sabatilla versàtil amb gran agarre.

Característiques


Mizuno Wave
Tecnologia que proporciona amortiment i estabilitat de manera uniforme mitjançant la distribució de l'impacte en cada pas. Gràcies al seu disseny, la plataforma Wave brinda igual estabilitat medial (interna) i lateral (externa) amb un punt centralitzat d'amortiment. Aquesta tecnologia atorga als calçats Mizuno gran lleugeresa, la qual és fonamental per a corredors de totes les distàncies.

DynamotionFit
Comptar amb un peu ben ajustat i amb bon calce és tan important com obtindre un bon amortiment en un calçat de running. Desenvolupat pel revolucionari SOZO STUDIO, el DynamotionFit permet la perfecta interacció del calçat amb els moviments del peu donant-li ajust i suport per a així brindar una major estabilitat. D'aquesta manera es redueix al mínim el risc de lesió ja que a major estabilitat menor és l'estrés sobre les articulacions.

Air Mesh
Permet que cada sabatilla de Mizuno mantinga un nivell alt de transpiració i comoditat en la part superior.

X10
Mizuno presenta una goma de carboni extremadament duradora que permet un major desgast en àrees d'alt impacte i aporta més tracció en el taló.

Productes relacionats