JACKAL W

Dona Petjada neutra Amortiment per tots els pesos Distància llarga Camí Senda Terreny gras Drop 7 mm 

JACKAL W

159,99€   10% dto  143,99€

SABATILLA PER A ULTRA DISTÀNCIA


38,5 - BlueBerry/LovePotion
ID: #77821

Compartir:  

Descripció

Sabatilla de mountain running dedicada a les carreres off-road de distància ultra i entrenament prolongat de mitjana distància gràcies a l'excepcional amortiment garantit de la nova tecnologia d'alt retorn d'energia Infinitoo™. Cada detall des del upper fins a la sola, és estudiat per a afavorir el confort del peu en llarga distància: fit confortable i una forma àmplia pensada per a l'ús en ultra maratons, llengüeta elàstica Comfort Fit envolupant i molla per a la màxima llibertat de moviment, construcció tipus calcetí per a evitar l'entrada de pedres o fang. El sistema de cordons incorpora els traus directament en els panells laterals de l'upper: solució que facilita l'adaptació del volum durant la carrera de llarga distància en el qual el peu tendeix a unflar-se. Net-Mesh lateral afavoreix la ventilació i el confort tèrmic. El cor de Jackal està en l'innovador conjunt sola/mitja sola en EVA amb inserits amortidors interns en poliuretà d'alt retorn d'energia Infinitoo™ Technology. L'element davanter augmenta l'amortiment mentre que l'inserit posterior contribueix en l'estabilitat durant la carrera. La mitja sola integra a més un inserit Rock-Shield en EVA en alta densitat per a una carrera més estable afegint la protecció del rock-guard. La sola és en el compost FriXion Xarxa amb tacs de grossària diferenciada Impact Brake System i FLEX Grooves longitudinals que afavoreixen la flexió de la sola a l'uníson amb la línia de flexió del peu. La capdavantera és en goma lleugera termoformada anti-xoc que contribueix en la lleugeresa i la protecció mentre que la sola bicompost FriXion Red assegura màxim grip i durabilitat. Una concentració de tecnologia inspirada en el qual corre en la cerca del propi limit i la cerca de sí mateix. Jackal: find your ultra.

Guia de talles

CALZADO

Característiques

Construcció: Sàndwitx mesh (punta i llengüeta) + reforços en in TPU termoadhesu + panells laterals en Niló mono filament + colla en Lycra®.

Folre: Microfibra antifricció.

Plantilla: Ortholite® Ergonomic.

Mitja sola: En EVA amb inserits en poliuretà Infi nitoo™ Technology + rock-shield en EVA d'alta densitat + capa addicional interna Cushoning Platform.

Sola: Bicompost FriXion Red amb tacs IBS.

Pes: 280 g (half pair)

+ Fit confortable i ajust ampli pensat per a l'ús en ultres maratons.

+ Llengüeta elàstica Comfort Fit envolupant i blana per a la màxima llibertat de moviment, construcció en calcetí intern per a protegir de l'entrada de pedres o fang.

+ Innovadora combinació solga/mitja sola en EVA amb inserits amortidors interns en poliuretà d'alt retorn d'energia Infinitoo™ Technology. L'inserit frontal augmenta l'amortiment mentre que l'inserit posterior contribueix a l'estabilitat en carrera.

Productes relacionats