BUSHIDO II

Home Petjada neutra Amortiment mitjà Distància mitjana Camí Senda Terreny gras Drop 6 mm Competició 

BUSHIDO II

160€   10% dto  144,00€

ID: #78002

Compartir:  

Descripció

Les sabatilles La Sportiva Bushido II són un model tècnic de competició dirigit als corredors de Sky Running més exigents. Lleugeres, amb bon agarre i dissenyades per a garantir una perfecta estabilitat i suport en tota mena de terrenys off-road. És un sabatilla d'estabilitat mitjana, construïda entorn a la tecnologia Control STB i amb estructura de TPU que embolica la entresuela per a obtindre un ajust més còmode, una major estabilitat i un menor pes. La sola està fabricada amb diferents superfícies. Amb tacs en forma arredonida en la part externa de la sola que creguen un angle d'inclinació gradual amb el sòl, mantenint l'estabilitat fins i tot en els casos de torsió extrema del peu. Aquesta tecnologia permet l'execució de manera segura fins i tot en els trams més tècnics amb presència d'arrels, pedres i branques. Amb una punta flexible i lleugera per a garantir-te la màxima llibertat de moviment.

Guia de talles

CALZADO

Característiques

- Construcció neta amb el mínim de costures

- Part superior interna en construcció eslip-on: entrada del peu com un calcetí sense comprimir-lo ni exercir punts de pressió 

- Nou taló dissenyat per a tindre màxima comoditat d'ajust

- Reforços en pel·lícula termoplàstica per a resistir al frec i l'abrasió

- Reforços en pel·lícula termoplàstica per a resistir al frec i l'abrasió

- La sola FriXion Xarxa bi-mescla té diferents superfícies de suport, el que garanteix el màxim agarre en tota mena de terreny

Especificacions:

- Superior: Malla transpirable, reforços en pel·lícula termoplàstica, esquelet medial en HF TPU aplicat en panells de rip-stop

- Folre: Malla transpirable antilliscant

- Entressola: compressió EVA Stability Control System

- Plantilla: Ortholite Mountain Running Ergonomic 4mm

- Sola: FriXion Red

- Altura dels tacs: 4.5 mm

Tecnologies:

- EVA Compression

Compressió modelada estàndard de la mediasuela d'EVA per a proporcionar durabilitat i reactivitat en terreny bla, ideal per a reduir els impactes en absorció.

- OrthoLite Mountain Running (plantilla 5 mm)

Permet una major transpiració i un elevat confort gràcies a la ventilació plantar, afavoreix l'eliminació de suor mantenint el peu sec, permet una major duració en el temps gràcies a una tecnologia que evita la compressió excessiva del material i disposa de tractament anti bacterià llavable per a una major higiene.

- FriXion Red 

Els compostos de sola La Sportiva FriXion naixen amb la finalitat de crear una zona de contacte amb diferents paràmetres d'estanquitat i durabilitat depenent de la mena d'ús i de terra en la qual s'utilitza el calçat de la Sportiva. La sola Fricion Xarxa Dual Mix Compound ofereix una combinació òptima d'adherència, resistència a l'ús i absorció als impactes. S'utilitza en soles versàtils en compost dual.

- Impact Brake System

Innovador sistema que absorbeix l'impacte, augmenta la tracció i millora la retenció durant el frenat. Ideat i desenvolupat per la Sportiva.

Productes relacionats