MUTANT

Home Petjada neutra Amortiment alt Totes les distàncies Camí Senda Terreny gras Drop 10 mm Entrenament Competició 

MUTANT

166€   30% dto  116,20€


41 - Black
ID: #78001

Compartir:  

Descripció

Les sabatilles La Sportiva Mutant són molt estables i versàtils, ideals per a carreres de muntanya, skyraces i off-road en diferents tipus de terreny. Són ràpides de calçar gràcies a l'obertura de la polaina en espiral, i la sola és molt adherent perquè pugues córrer en terrenys blans o amb fang. A més, et permeten muntar els AT Grip Spike. Integren el sistema de cordons Fusion Gate, que permet ajustar el volum i el nivell d'adherència als peus. També disposen d'un sistema de llengüeta amb polaina integrada que envolta la part inferior del turmell, manté el coll atapeït i així evita l'entrada d'elements externs com ara roques i fang.

Guia de talles

CALZADO

Característiques

- Material exterior: malla transpirable, resistent a l'abrasió

- Material folre: malla antilliscant

- Protecció TPU poliuretà termoplàstic en la punta

- Loop per a unir a la motxilla o arnés

- Mitja sola: injecció d'Eva MEMlex amb estabilitzador d'inserció

- Plantilla: OrthoLite Mountain Running Ergonomic (4 mm)

- Sola: FriXion XF 

Tecnologies:

- FriXion XF

Cautxú adherent específicament adaptat als esports de muntanya per a obtindre el màxim rendiment independentment del seu ús. Mescla versàtil i ultra adherent.

- Mud Grounds

Sola pensada per a córrer en terrenys blans i amb fang gràcies a l'amplària de les sabatilles i la distància dels tacs que componen la sola, que pot combinar-se amb claus.

- Injected midsole

Injecció EVA que permet un alt grau d'amortiment i una millor elasticitat de la tela. Aquestes característiques ajuden a espentar a l'atleta durant la fase de propulsió.

- OrthoLite MR E Plantilla de 4 mm que permet una major transpiració i un elevat confort gràcies a la ventilació plantar, afavoreix l'eliminació de suor mantenint el peu sec, permet una major duració en el temps gràcies a una tecnologia que evita la compressió excessiva del material i disposa de tractament anti bacterià llavable per a una major higiene.

- Normal volum

Calçat envolupant però no compressiu.

- Fusion Gate

Sistema de cordons superior integrat amb l'estructura per a permetre ajustar el volum i el nivell d'adherència als peus.

- Spyral Tongue

Sistema de llengüeta amb polaina integrada que envolta la part inferior del turmell, mantenint el coll atapeït i així evitar l'entrada d'elements externs com ara roques i fang.

Productes relacionats