KAPTIVA

Home Petjada neutra Amortiment mitjà Distància mitjana Distància llarga Camí Senda Terreny gras Drop 6 mm 

KAPTIVA

170€   10% dto  153,00€

ID: #77185

Compartir:  

Descripció

Kaptiva és la sabatilla de trail running dedicada a les carreres de mitjana i llarga distància, com les skyraces i carreres de muntanya. Dóna regna solta al teu desig de llibertat gràcies a la innovadora construcció ESLIP-ON en teixit de punt que minimitza el volum de cada peça individual de la sabatilla, optimitzant les dimensions generals i les capes per a tindre una estructura envolupant i súper neta, maximitzant el rendiment del corredor. L'ajust és molt còmode, lliure de volums sobrants buits i desestabilitzadors. El coll elàstic i d'una sola capa s'adhereix al turmell com un calcetí evitant la superposició de capes i impureses que entren des de l'exterior, facilitant al mateix temps l'entrada del peu i l'ajust. El conjunt sola/ entre sola busca l'equilibri perfecte entre fluïdesa, estabilitat, flexibilitat i tracció gràcies als talls longitudinals de la sola en compost FriXion White súper adherent i molt durador de diferents grossàries i Impact Brake System.

Guia de talles

FOOTWEAR

Característiques

+ Ajust confortable i adherent, sense volum sobrant que provoca buit i desestabilització.

+ Nova forma “Trust-Fit”, envolupant i còmoda, dissenyada per a atletes que participen en competicions tècniques de mitjana i llarga distància.

+ Construcció ESLIP-ON en teixit de punt: redueix al mínim el volum de cada peça individual de la sabatilla, optimitzant les dimensions generals i les capes de material per a aconseguir una estructura envolupant, súper neta i orientada al rendiment.

+ El coll elàstic i monocapa s'adhereix al turmell com un calcetí evitant la superposició de capes i les impureses que entren des de l'exterior, alhora que facilita l'entrada del peu i les operacions d'ajust.

+ El conjunt sola/entre sola busca l'equilibri perfecte entre fluïdesa, estabilitat, flexibilitat i tracció.

+ La sola adopta tecnologia Impact Brake System amb inclinació diferenciada.

Superior: Llengüeta en teixit envolupant i teixit de punt elàstic + frontal en malla estabilitzadora + reforços No-Sew (sense costures) en TPU protector.

Folre: Malla transpirable antilliscant

Entressola: Compressió EVA i inserits de TPU estabilitzadors i antitorsionales + inserit protector de roca en EVA de dues densitats.

Sola: Frixion White amb Impact Brake System i taps adequats per al muntatge dels claus AT Grip Spike.

Plantilla interior: Ortholite Ergonomic 4mm

Drop: 6

Pes: 280 g (mig parell, talla 42)

Productes relacionats