AKYRA W

Dona Totes les petjades Amortiment per tots els pesos Totes les distàncies Camí Senda Terreny gras Drop 9mm Entrenament Competició 

AKYRA W

176€   10% dto  158,40€

ID: #77184

Compartir:  

Descripció

Akyra és el calçat de mountain running desenvolupat per a la resistència en Ultra Trails i Ultra Marathons. Akyra és particularment còmode i flexible, dissenyat per a utilitzar en trail de forma prolongada. Adopta una forma superior envolupant i confortable en 3 capes: confort, gràcies a la construcció seamless; flexibilitat de l'estructura gràcies a la innovadora aplicació MicroLite Skeleton™ que segueix el moviment del peu de forma dinàmica en carrera; protecció garantida amb l'estructura Flex-Guard™ de microfibra que manté el calçat lleuger i proporciona una barrera contra l'abrasió produïda pel frec. Gran estabilitat gràcies a la tecnologia TrailCage System™ col·locat entre les dues capes superior i envolupant integrant-se amb el sistema de cordons. La sola ha sigut desenvolupada pel departament d'I+D de la Sportiva i compta amb la nova banda adherent FriXion XT amb Impact Brake System; disseny exclusiu amb tecnologia Trail Rocker que afavoreix el suport natural “taló extern-punta interna del peu durant la carrera. Amortiment, protecció i confort, 3 parts d'una geometria perfecta: el origami, el qual s'inspira el disseny del calçat.

Guia de talles

FOOTWEAR

Característiques

+ Superior envolupant còmoda i transpirable en construcció innovadora de 3 capes.

+ Sola amb exclusiu sistema Trail Rocker™: afavoreix el suport natural “taló extern punta interna” del peu en carrera.

+ Estructura general concebuda per a garantir subjecció del peu i major protecció.

Folre: Mesh anti-lliscant.

Superior: intern en AirMesh Ultra-Comfort + aplicació en microfibra termo adhesiva en TPU MicroLite Skeleton™ + Malla transpirable externa Flex-Guard™ en microfibra.

Entressola: EVA

Plantilla: Ortholite Mountain

Running Sola: compost adherent FriXion XT

Drop: 9mm

Productes relacionats