FUGA PRO 4

Home Petjada neutra Amortiment mitjà Distància mitjana Camí Senda Terreny gras Drop 8 mm Entrenament Competició Sola Vibram 

FUGA PRO 4

200€

ID: #79771

Compartir:  

Descripció

Model de la marca orientat al corredor ràpid i més aviat lleuger que busque una sabatilla amb molt bon ajust per a les seues carreres de mitjana o fins i tot llarga distància.

Les Fuga Pro 4 compten amb molts detalls compartits amb tota la col·lecció de sabatilles Kailas que fàcilment podrem reconéixer. Per exemple, en la zona de la cordonera veiem un lligat ràpid amb un doble sistema de bloqueig. Es tracta del AWS 3.0 (Adjust Whole Sole). D'aquesta manera podrem ajustar la part davantera de la cordonera independentment de la posterior i així evitar que es perda tensió.

En la part superior busquem tindre les proteccions necessàries amb el mínim material possible, al final no deixa de ser una sabatilla de competició, però que ens permetrà moure'ns en terreny una poc tècnic. De la mateixa manera, els encoixinaments de la sabatilla o la pròpia llengüeta ens donaran un primer punt de confort.

La mitja sola de les Fuga Pro 4 té uns perfils intermedis de 32mm darrere i 24mm davant, donant-nos un drop de 8mm. El material triat és el Eccevai amb una doble densitat. El tacte és intermedi, ni extremadament blanet ni molt ferm. Un punt mitjà per a tindre confort, estabilitat i reactivitat.

Acabant amb la sola, tenim el compost Vibram Megagrip. A més, comptem amb la tecnologia Litebase, una sola més prima per a reduir notòriament el pes. La prominència dels tacs i la seua distribució doten a les Fuga Pro 4 d'una certa polivalència quant a tipus de terrenys.

Característiques

●Sistema d'ajust de dues seccions Kailas AWS (Adjust Whole Sole) 3.0. La primera sivella evita que els dits del peu es danyen en baixar i la segona sivella proporciona un embolcall i estabilitat més fortes
●Sistema de subjecció de polaina de 4 punts Kailas
●Entre sola de doble densitat Kailas (estructura i material completament nous)
●Sola Vibram Megagrip: sense por a les superfícies mullades i esvaroses
●Part superior: malla dissenyada / pel·lícula de TPU
●Part inferior: sola Vibram Litebase Megagrip / entre sola de rebot ultralleugera i sostenible Eccevai
●Folre: folre a prova d'arena i transpirable
●Pes: 265 g (talla 42)
●Drop: 8 mm
●Altura de la pila: 24 mm / 32 mm
●Ús recomanat: terreny mixt

Productes relacionats