FUGA EX 3 W

Dona Petjada neutra Amortiment mitjà Distància mitjana Camí Senda Terreny gras Drop 8 mm Entrenament Competició Sola Vibram 

FUGA EX 3 W

160€

ID: #79774

Compartir:  

Descripció

Sabatilla amb molt bon equilibri entre el pes de la sabatilla, amortiment i proteccions. En calçar-les, la primera impressió que experimentem és la comoditat que ofereixen.

En ajustar els cordons amb el sistema de lligat ràpid AWS 3.0 notem immediatament l'excel·lent subjecció en l'empenya, contrastant amb l'amplitud en la zona dels dits. Aquest disseny reeixit proporciona una sensació dempeus bé subjecte, permetent al mateix temps la llibertat de moviment dels dits, la qual cosa transmet seguretat al corredor sense generar pressió excessiva ni estretor en la part davantera.

El bon amortiment de les Kailas Fuga Ex 3 ve donada per uns perfils mig-alts i el tacte intermedi del compost Eccevai. És clar que aquestes sabatilles prioritzen la seguretat i la comoditat del corredor en tocar el terreny. L'amplitud de la superfície de la sola contribueix a una estabilitat notable, reforçada per l'angle que forma la entre sola en la part posterior, eixamplant-se a mesura que s'acosta al sòl.

Garantia de comoditat i seguretat, sent ideals per a corredors novençans o aquells amb poca tècnica de carrera. Aquestes sabatilles els ajudaran a guanyar confiança, experimentar i diversificar els seus entrenaments.

D'altra banda, també són una opció excel·lent per a corredors més experimentats que busquen sabatilles versàtils per a entrenaments prolongats, permetent-los acumular quilòmetres amb un rendiment excel·lent.

La comoditat, destacada anteriorment, juga un paper crucial en la decisió dels corredors a augmentar la distància en les nostres eixides sense el temor a molèsties derivades de la duració de l'activitat. Els acabats interiors d'alta qualitat asseguren l'absència de rascades o qualsevol senyal que poguera incitar a fer mitja volta i tornar a casa. L'amplitud de la forma i la flexibilitat del teixit en la part davantera són elements essencials per a mantindre la sensació de comoditat a mesura que els peus s'unflen amb el pas de les hores. A més, la possibilitat d'ajustar els cordons fàcilment mitjançant el sistema de passador ràpid facilita l'adaptació durant l'activitat.

Segons el descrit, aquestes sabatilles resulten ideals per a córrer a ritmes constants i pausats durant llargs períodes, acumulant quilòmetres amb un suport sòlid en el taló, gràcies a l'eficaç amortiment posterior i els seus 8 mm de drop.

Tant pel disseny com per la grandària dels tacs, la sola no es caracteritza per ser agressiva, ja que cerca ser versàtil i adequada per a una varietat de terrenys en lloc d'enfocar-se exclusivament en condicions extremes. Aquesta elecció resulta coherent per a córrer llargues distàncies, on es valora una sola capaç d'enfrontar diversos tipus de terreny en lloc d'una específica per a terrenys tècnics.

Característiques

1. Tacs tipus pneumàtic per a un agarre potent
● Tacs triangulars multidireccionals en l'avantpeu que proporcionen un agarre potent en senderes costa amunt
● Tacs tipus taula de llavar en el taló que eviten relliscades en senderes costa avall
● Major ample de l'avantpeu en un 4% i ample del taló en un 15%
● La sola Vibram Megagrip ofereix un agarre incomparable en superfícies mullades i esvaroses
2. Millora del rebot del 20%
Entresuela Eccevai millorada per a un rebot d'amortiment lleuger
3. KAILAS AWS (Adjust Whole Sole) 3.0™
● Sistema d'ajust de dues seccions: la primera sivella evita que els dits es danyen en els descensos i la segona sivella proporciona un embolcall i estabilitat més fortes
4. Sistema de suport de polaina de 4 punts KAILAS
● Els suports de polaina de 4 punts KAILAS poden fixar una polaina antienderrocs en les sabates amb fermesa, evitant que entren enderrocs la sabata
5. Suport estable
Disseny de taló trapezoidal per a augmentar l'estabilitat del centre de gravetat del taló
6. Envolupant millorada
Formes de sabata ajustades i mitja panxell per a un millor ajuste


●Part inferior: Sola Vibram Megagrip
●Folre: Folre a prova d'arena i transpirable
●Pes: 260 g (EUR 39)
●Drop: 8 mm

Productes relacionats