TORCA

Home Petjada neutra Amortiment alt Distància mitjana Distància llarga Camí Senda Terreny gras Drop 8 mm Entrenament Competició 

TORCA

120€

ID: #79721

Compartir:  

Descripció

Sabatilles de trail running per a home. Aquest nou model de sabatilles de trail running de Joma compta amb una sola millorada que t'oferirà una major estabilitat i agarre. Recomanades per a entrenaments en terrenys de dificultat mitjana, a ritme mitjà (entre 4 i 5 minuts i mig per km) i per a llargues distàncies/ultres distància.

La part superior està fabricada amb diferents materials per a aconseguir la perfecta combinació d'ajust, transpirabilitat i lleugeresa. La part superior és de niló transpirable amb xicotetes perforacions VTS. Gràcies a aquesta tecnologia, és possible ventilar la suor i mantindre la temperatura del peu. Per a aconseguir un bon ajust hem afegit material sintètic TPU termo segellat que dona lloc a la tecnologia JOMA SPORTECH. En la capdavantera, compta amb un reforç PROTECTION fabricat amb el mateix material termo segellat.

Per a donar-los una màxima reactivitat, hem fabricat la mitja sola amb la tecnologia FLY REACTIVE, que absorbeix cada impacte alhora que recupera ràpidament la seua forma per a propulsar al corredor.

La sola està fabricada amb goma DURABILITY resistent al desgast. A més, compta amb tacs millorats que optimitzen l'agarre en terrenys irregulars tant en pujada com en baixada.

Productes relacionats