ZINAL

Home Amortiment mitjà Distància mitjana Camí Senda Terreny gras Drop 5 mm Entrenament Competició Sola Vibram 

ZINAL

155€   10% dto  139,50€

Les àgils Zinal, unes sabatilles de trail amb capacitat de resposta pensades per a distàncies més curtes, ofereixen la combinació perfecta entre velocitat i agilitat.

ID: #78683

Compartir:  

Descripció

Les sabatilles Hoka One One Zinal es presenten com una mescla en velocitat i agilitat, unes sabatilles amb resposta i per a terrenys tècnics. Ataca el terreny tècnic amb confiança i agarre amb aquest model Zinal. Dissenyat per a distàncies més curtes, aquest àgil model ofereix la combinació perfecta de velocitat i agilitat. Fet a partir de fil reciclat, s'ha dissenyat una part superior de malla despullada amb una llengüeta reforçada per a mantindre enderrocs. Amb la entresuela Profly de doble densitat amb espuma ultralleugera en la part superior i recoberta de goma EVA en la part inferior, el Zinal està acabat amb una sola Vibram Litebase.

Guia de talles

Característiques

- Per a terrenys tècnics

- Tipus corredor: corredors lleugers, més aviat musculats

- Tipus carrera: depenent de l'usuari, per a una curta distància potser una mica estesa, fins als 30Km

- Tipus terreny: terrenys compactes

- Mitja sola Profly de doble densitat

- Sola Vibram Megagrip Litebase

- Amb goma en la capdavantera i taló

- Pes 242 g

- Sola en el taló: 22 mm

- Sola en l'avantpeu: 18 mm

- Drop: 5 mm

Tecnologies:

- Vibram Litebase Megagrip:

La sola lleugera Vibram Litebase per a trailrunning amb compost Megagrip i tacs en forma de fletxa milloren la velocitat, l'agarre i el frenat; la superfície blegada dels pneumàtics augmenta la flexibilitat; el compost ultralleuger i d'alta resistència Eccevai és excel·lent per al trail running de llarga distància i en terrenys mixtos.

- Profly

Les media soles amb aquesta tecnologia compten amb un taló més suau per a un major amortiment i un antepié ferm que atorga propulsió en cada camallada. La fusió de les dues coses resulta en una carrera més ràpida i còmoda.

Productes relacionats