SPEEDGOAT 6

Home Petjada neutra Amortiment mitjà Distància llarga Camí Senda Terreny gras Drop 4 mm Entrenament Competició Sola Vibram 

SPEEDGOAT 6

160€   10% dto  144,00€

ID: #79729

Compartir:  

Descripció

Una trepitjada amb capacitat de resposta i adherència per a terrenys tècnics. Només hi ha unes GOAT en el trail. No hi ha més que parlar. Amb la seua combinació de l'amortiment autèntic i provat de HOKA, tracció agressiva i materials ultralleugers, les Speedgoat 6 han nascut per a dominar el trail. Són un cavall de batalla en terrenys tècnics; aquesta recent reedició ha millorat amb una empenya de teixit tèxtil, un xassís intern que se cenyeix als peus, una llengüeta amb doble reforç més mollet i un nou disseny de l'orientació dels tacs inspirat en les peülles de les cabres, què més es pot demanar?

Novetats

Aquestes actualitzacions redueixen el pes de les sabatilles i ofereixen una experiència amb una major capacitat de resposta en cada camallada. Aquest increïble model inclou una empenya de teixit transpirable, una entre sola lleugera amb més capacitat de resposta, un xassís intern, una empenya dinàmica i una llengüeta més mulleta i amb doble reforç.

Productes relacionats