ULTRA 100 W

Dona Petjada neutra Amortiment alt Distància llarga Camí Senda Terreny gras Drop 6 mm Entrenament Competició 

ULTRA 100 W

150€   50% dto  75,00€


36,5 - Poseidon/Silvretta
ID: #77730

Compartir:  

Descripció

Les sabatilles Dynafit Ultra 100 estan fetes per a carreres molt llargues a la muntanya (de més de 40 quilòmetres). L'eentresola suau ofereix molt bon amortiment i garanteix la comoditat, fins i tot després de córrer molts quilòmetres. La sola POMOCA és ideal per a terrenys variats i compte amb bon agarre, fins i tot en condicions humides. El Heel Preloader ofereix més subjecció als turmells i els talons. Els cordons poden guardar-se fàcilment en l'inserit de malla perquè queden protegits i no s'isquen en córrer. Les Ultra 100 tenen una inclinació de 6 mm.

L'ajust Sensitive Fit + ofereix control de moviments i estabilitat a cada pas. Gràcies al precís suport lateral en la cona central del peu i la folgança en la zona davantera, es pot garantir una bona circulació sanguínia i evitar que s'unfle el peu.

 

Guia de talles

Característiques

- Plantilles OrthoLite

- POMOCA gliding Path

- Heel Preloader

- Sola: Ultra 100

- Mediasuela: Ultra 100

- Ajust: Sensitive Fit +

- Drop: 6 mm

- Pes: 270 g

- Mitjassola Ultra 100

Amb el desenvolupament de l'entressola Ultra 100, Dynafit s'ha centrat en la suavitat i en un amortiment perfecte. En carreres llargues sobre diferents terrenys, l'entressola Ultra 100 ajuda a alleujar el peu i a interceptar colps forts. Això li proporciona al peu una major estabilitat i suport per a estalviar energia.

- Heel Preloader

El disseny Rubber Tensió garanteix comoditat i subjecció precisa per igual. Gràcies als reforços diagonals en la zona del taló, gaudiràs d'un suport i d'una adaptació millorats en la part posterior del peu. A més, el seu perfil suau i més baix garanteix una comoditat màxima al voltant del taló. Millor ajust per a major potència: característiques imprescindibles per a arribar més alt.

- POMOCA Gliding Path

Proporciona suport al moviment rotatori natural del peu (corbat en forma de S). una estructura especial dels tacs en forma de s, l'àrea de presa de contacte, permet que la sola es llisque sense problemes i redueix l'energia de deformació. Gràcies a l'estructura dels tacs, la zona de tracció situada al costat d'aquesta àrea de contacte garanteix una adherència òptima sobre qualsevol mena de terreny.

- Ballistic Fabric

Teixit per a les condicions alpines. El teixit balístic en la zona dels dits es fabrica amb una proporció de fibres de aramida que li confereix una total resistència al desgast mantenint un pes mínim.

- Invisible Lacing

Llengüeta elàstica per a evitar el desgast dels cordons i l'entrada de brutícia de la pista, com a fulles o pedres.

- Ballistic Bumper

Protecció de TPU que esmorteeix els colps en els dits i l'empenya.

- OrthoLite

Les plantilles OrthoLite ofereixen un gran amortiment gràcies al seu disseny en tres capes comprimides que, a més, milloren l'ajust del peu a la sabatilla. Compten amb una gran transpiració gràcies a la seua confecció en poliuretà i gestionen la humitat a la perfecció. A més, són lleugeres i es poden posar en la llavadora.

Productes relacionats