TRAILBREAKER W

Dona Petjada neutra Amortiment mitjà Distància mitjana Camí Senda Drop 10 mm 

TRAILBREAKER W

130€   50% dto  65,00€


38,5 - Asphalt/Ocean
ID: #76440

Compartir:  

Descripció

Les sabatilles Dynafit TrailBreaker de tan sols 220 g resulten ideals com a model tot terreny per a alpine running en camp a través, muntanya o fins i tot per a entrenar. Aquest atractiu model combina el disseny nou de la sola Pomoca amb les reconegudes propietats de la part superior de Alpine Air-Mesh de Dynafit. Les capacitats millorades de lliscament i tracció de la sola es conjuminen a característiques com una major transpirabilidad, un pes especialment lleuger i la comoditat de la part superior. La entresuela d'EVA de la TrailBreaker és de compressió simple i mínima subjecció, la qual cosa fa d'aquesta bota un calçat lleuger i directe.

Guia de talles

Característiques

- Plantilles OrthoLite

- Alpine Air Mesh

- Sola: Alpine TB

- Mitjassola: Alpine TB

- Ajust: Sensitive Fit

- Drop: 10 mm

- Pes: 220 g

Tecnologies:

- Alpine TB Outsole. La sola TrailBreaker és un innovador disseny de Pomoca, idònia per a tota mena de terrenys de muntanya. Ofereix un agarre perfecte i el seu disseny s'ha centrat en les característiques d'arrossegament i de lliscament, per a garantir una trepitjada dinàmica i òptima en totes les condicions. Per a això, la sola té una zona lliscant i una altra de tracció. La primera garanteix estabilitat i frec sobre terreny dur; la segona permet rendir al màxim sobre terrenys blans.

- Alpine TB Midsole. Gràcies a l'entressola EVA compactada amb compressió senzilla, tindràs la flexibilitat que necessites per a adaptar la teua trepitjada al terreny amb flexibilitat. Amb un angle d'inclinació de 10 mm, és un calçat perfecte per a corredors de tala i mitjana distància, sobre terreny variat.

- Sensitive Fit. L'ajust i el suport precisos aconsegueixen un moviment natural i milloren la coordinació muscular, l'equilibri i el control.

- Adaptive grip. Ofereix un ajust còmode, una bona ventilació i s'adapta als moviments del peu.

Productes relacionats