ALPINE DNA

Home Petjada neutra Amortiment mitjà Distància mitjana Camí Senda Terreny gras Sola Vibram Drop 6 mm Competició 

ALPINE DNA

165€   10% dto  148,50€

ID: #78247

Compartir:  

Descripció

Calçat extremadament lleuger de competició per a Trail Running. El calçat ideal per a eixides ràpides i tècniques amb trams de descens difícils.

Les ALPINE DNA són la versió per a competició de les sabatilles ALPINE per a trail running. La seua lleugeresa i el seu disseny minimalista converteixen a les ALPINE DNA en unes sabatilles de competició per a eixides tècniques amb descensos difícils. El sistema Adaptive Fit consisteix en una estructura de cordons adaptada especialment a les necessitats personals i que permet que el peu s'assente còmodament en la sabatilla. El disseny de la sola Alpine Rocker arredonit i el acolchamiento ben equilibrat aconsegueixen una sensació dinàmica i precisa del sòl. Les ALPINE DNA compten amb una altra característica especial: Volume Reducer, una plantilla extra. Això permet baixar el disseny de mig volum de la sabatilla perquè l'ajust siga més còmode. Les ALPINE DNA tenen una sola exterior VIBRAM amb mescla de gomes MEGAGRIP perquè la tracció siga segura en totes les condicions. Amb les ALPINE DNA, DYNAFIT ha llançat unes sabatilles per a Trail Running que són tot el necessari per a batre rècords.

Alpine DNA és una sabatilla de trail running per a home Dynafit, el disseny del qual és lleuger i et proporciona la protecció que necessites per a recórrer les senderes ultralleugeres. Aquest model és transpirable pel que es permet el pas de l'aire per a permetre que els teus peus es mantinguen secs i frescos per més temps.

El calçat esportiu Dynafit té un sistema d'amortiment que redueix els impactes en cada trepitjada i promou cada camallada. Addicionalment, té un sistema d'ajust adaptatiu.

Una sabatilla de carreres de trail ultralleugera. Ideal per a senderes tècniques ràpides amb trams de descens desafiadors.

Guia de talles

Característiques

Sistema d'ajust adaptatiu

Rocker alpí

Reductor de volum d'ADN

Tacs Vibram

Pes: 240 g

Productes relacionats