DIVIDE 3

Home Petjada neutra Amortiment mitjà Distància mitjana Camí Drop 8 mm Entrenament 

DIVIDE 3

110€   10% dto  99,00€

ID: #78977

Compartir:  

Descripció

Amb una forma i un ajust similar al de les sabatilles d'asfalt, amortiment suau DNA LOFT i característiques de rendiment per a iniciar-se en les carreres de muntanya, aquestes noves Brooks Divide 3 brinden, en principi i segons els números i dades de la marca, una conducció de confiança per a transicions de casa a les senderes i activitats tot terreny de baixa intensitat, perfectes per a iniciar-se com corredors de muntanya, l'entrenament diari en boscos i eixes eixides de casa a les senderes, ja siguen en parcs i corriols pròxims al nostre domicili.

Guia de talles

Característiques

COBERTA
La nova part superior de malla proporciona estructura i transpirabilitat, mentre que el parafang de TPU protegeix el peu, creant un ajust familiar, similar al típic de les sabatilles d'asfalt, però que està llest per a nous terrenys i reptes.

MITJA SOLA
La entre sola reconfigurada compta amb un suau amortiment DNA LOFT per a transicions suaus, a més de flexibilitat i protecció de les voreres a les senderes.

SOLA
Pots sentir-te segur aventurant-te fora de la carretera, gràcies a la tracció premium en sec i mullat de la sola exterior de goma TrailTack.

La sola exterior imita la trepitjada de la teua sabatilla de carretera favorita en les transicions de senderes fàcils i del camí a les senderes.

Productes relacionats