CATAMOUNT 2 W

Unisex Petjada neutra Amortiment mitjà Totes les distàncies Camí Senda Terreny gras Drop 6 mm Entrenament Competició 

CATAMOUNT 2 W

150€   40% dto  90,00€

ID: #79265

Compartir:  

Descripció

Aconsegueix la màxima velocitat en les senderes amb les sabatilles de trail running Catamount 2 per a dona. En ser lleugeres, incloure amortiment amb capacitat de resposta, tracció adherent i una placa de propulsió per a una major eficiència en costes, et permeten continuar movent-te amb rapidesa, mentre que la capdavantera, la protecció contra el fang i l'ajust reforçat garanteixen la comoditat.

Guia de talles

Característiques

GRAVETAT? QUINA GRAVETAT?
Propulsió en pujada
La nova placa de propulsió SkyVault proporciona la capacitat de resposta que necessites per a coronar els cims i accelerar el ritme.

La placa és prou resistent com per a protegir els peus de les roques i les arrels, alhora que millora l'eficàcia en les pujades.
La capdavantera i el protector contra el fang protegeixen contra el fang, les roques i les deixalles per a major comoditat i resistència.

MÉS LLUNY, MÉS RÀPID.
Amortiment lleuger i amb capacitat de resposta
La mitja sola DNA FLAIX, fabricada amb un compost de nitrogen injectat, ofereix la combinació perfecta de capacitat de resposta i amortiment adaptatiu per a una carrera ràpida.

Els reforços interns resistents però flexibles, al voltant de l'escarpí, amb una confecció de mitja llengüeta tipus botí, mantenen el peu subjecte.

PREN EL CONTROL
Tracció adherent
La sola de goma TrailTack proporciona tracció tant en sòls humits com secs.

I en la part superior del peu, la malla d'aire de doble cara presenta una capa exterior resistent a l'aigua i a l'abrasió, a més d'una capa interior suau i d'assecat ràpid de polièster reciclat per a una comoditat pròxima a la pell.
Les ranures de drenatge permeten que l'aigua isca ràpidament de la sabatilla perquè els peus s'assequen més ràpid.

Productes relacionats