ELIS SINGLET PRO W

Tirants Dona Termoregulador Running 

ELIS SINGLET PRO W

36,9€   10% dto  33,21€

ID: #79148

Compartir:  

Descripció

Quan els teus moviments flueixen pots afrontar aqueix quilòmetre extra sense pensar-te'l, i, que millor que amb aquesta samarreta exterior sense mangues amb ergonomia femenina, ultralleugera i transpirable que pertany a la col·lecció exclusiva per a competició per carretera. Fabricada sense costures en el seu perímetre i costures planes per a evitar la fricció en la teua pell, evitant així l'aparició de rascades. A més, tant en la part davantera com en la part lateral compta amb unes zones d'autoventilació que milloren la transpirabilitat i el confort. Així mateix, està elaborada amb un teixit amb estructura bidireccional, permetent total llibertat de moviment, sense tindre molèsties per la peça.

A causa de la confecció que s'aplica en el procés de fabricació i les matèries primeres que s'utilitzen depén del tipus de motxilla que utilitzes, pel frec i la fricció d'aquesta, pot provocar desperfectes en les nostres samarretes. Ha sigut confeccionada per al seu ús sense cap mena de motxilla o accessori per a no perjudicar la peça o bé es recomana l'ús de les nostres motxilles, jupetí kylie que estan fabricats amb el mateix material o nostres loop, cinturons que no tenen cap contacte amb la peça.

Característiques

Per definició, la majoria de les persones que practiquen esport, suen. I nombrosos bacteris prosperen amb la calor i la humitat corporal, produint olors desagradables. Malgrat les rentades, l'olor perdura en les fibres i amb el pas del temps és freqüent tindre la sensació de fer olor encara quan ens posem la roba esportiva recentment llavada.
Per tant, la base de les nostres peces la sustenta la reixeta Silver base layer, reixeta desenvolupada amb filat ionitzat de plata amb un alt poder antibacterià, la missió del qual és actuar com a estructura central de totes les peces conferint-li un efecte antibacterià.
Elaborada amb la tecnologia, IDT Neo Recycled que incorpora polièster d'origen reciclat. El polièster reciclat sobre el qual se sustenten les partícules iòniques del bambú carbonitzat s'obté de residus industrials de la cadena tèxtil i envasos PET seleccionats que són triturats i extrusionats abans de ser reprocessats i convertits en nous polímers.

Gràcies al nostre exigent procés de selecció de proveïdors, el nostre subministrador de polièster reciclat, d'origen espanyol, compta amb el segell GRS, Global Recycled Standard. Amb aquest certificat es garanteix, a més de que és un filat més respectuós amb el medi ambient, que compleix totes les prestacions del polímer verge utilitzat fins hui en la tecnologia iDT Neo.

Entre les seues prestacions podem recalcar:

Una Termoregulació a mesura: és per això que, transporta més humitat a l'exterior i la seca més ràpid. Aquesta tecnologia aporta un aïllament tèrmic.
Doble barrera contra l'olor: el filat ionitzat de bambú i la reixeta de plata actuen conjuntament erradicant la proliferació de bacteris que causen la mala olor.
Gràcies al tipus de confecció i a les matèries utilitzades d'alta qualitat, les peces Lurbel obtenen un Factor de protecció enfront dels raigs solars. UPF 50+.
QUALITATS:
Factor de Protecció Ultraviolada: UPF 50+.
Exigència tèrmica FEEL COOL: Temperatura confort de 30 °C a 15 °C.
Pes talla S: 56 g.
Densitat 2: Màxim confort i durabilitat.
Slim Fit: Efecte segona pell. Corprens primera capa.
Recomanat: Running asfalt.

Productes relacionats