SAMBA SHORT SLEEVES W

Mànigues curtes Dona Termoregulador 

SAMBA SHORT SLEEVES W

39,9€   10% dto  35,91€


L - Fuchsia/Black
ID: #78880

Compartir:  

Descripció

Samarreta per a trail femení Lurbel SAMBA short sleeves W SS22.

El teu estil de vida actiu i saludable requereix de peces que no et frenen, és per això que et presentem al nou model Samba Short Sleeves W amb ergonomia femenina i colors diferents. Peça lleugera exterior que queda solta elaborada sense costures en el seu perímetre i amb costures planes perquè l'esportista no patisca les temudes rascades. Teixit especial que evita arrugues en el doblegat amb una estructura bidireccional que ofereix una màxima de moviments.

A més el teixit s'obri en zones concretes per a una millor ventilació de la pell i, al seu torn, gràcies a la tejeduría que s'aplica en el procés de fabricació i a les matèries primeres, aplicades en la peça, protegeix l'usuari dels raigs solars amb un factor de protecció utltravioleta d'UPF50+.

Peça antibacteriana que repel·leix la humitat oferint un assecat més ràpid amb baixa densitat, pensada per a aportar les màximes prestacions a l'esportista. Quan parlem de confort en l'esportista, la gestió de la humitat és la clau.

A causa de la tejeduría que s'aplica en el procés de fabricació i les matèries primeres que s'utilitzen depén de la mena de motxilla que utilitzes, pel frec i la fricció d'aquesta, pot provocar desperfectes en les nostres samarretes. Ha sigut confeccionada per al seu ús sense cap mena de motxilla o accessori per a no perjudicar la peça o bé es recomana l'ús de les nostres motxilles, jupetí kylie que estan fabricats amb el mateix material o nostres loop, cinturons que no tenen cap contacte amb la peça.

TECNOLOGIAS:
Elaborada amb la tecnologia, IDT Neo Recycled, a més de combinar-se amb un polièster de selecció transversal, utilitza polièster reciclat en el filat que sustenta les partícules iòniques de carbonitzat de bambú. Gràcies als cinc canals de polièster de secció transversal, la seua estructura incrementa la quantitat de suor que s'expulsa a l'exterior i la seca més ràpidament, mantenint el teu cos en una temperatura òptima.

El polièster reciclat sobre el qual se sustenten les partícules iòniques del bambú carbonitzat s'obté de residus industrials de la cadena tèxtil i envasos PET seleccionats que són triturats i extrusionados abans de ser reprocessats i convertits en nous polímers.

Gràcies al nostre exigent procés de selecció de proveïdors, el nostre subministrador de polièster reciclat, d'origen espanyol, compta amb el segell GRS, Global Recycled Standard. Amb aquest certificat es garanteix, a més de que és un filat més respectuós amb el medi ambient, que compleix totes les prestacions del polímer verge utilitzat fins hui en la tecnologia iDT Neo.

Propietats optimitzades:

Termoregulació a mesura: transporta més humitat a l'exterior i la seca més ràpid.
Aporta aïllament tèrmic. Corprén molt transpirable.
Doble barrera antibacteriana: el filat ionitzat de bambú i la reixeta de plata actuen conjuntament evitant la proliferació de bacteris que causen la mala olor.
Factor de protecció UPF 50+
Aquesta samarreta per a trail, els detalls també marquen la diferència, ens dota d'un tacte més natural i suau percebent la peça com més esponjosa i suau. Al seu torn la major àrea de superfície del nou filat de polièster permet una millor absorció dels tints el que potencia el color. A més, no importen els moviments, la tela IDT Neo Recycled recobra la seua estructura de manera llisa quan deixes d'exercir una pressió sobre ella.

Com a norma general, la majoria de persones en practicar esport suen. I nombrosos bacteris prosperen amb la calor i la humitat corporal produint olors desagradables.

És per això que, igual que totes les nostres peces, la sustenta la reixeta silver base layer, desenvolupada amb un filat ionitzat de plata amb un alt poder antibacterià la missió del qual és actuar com a estructura central de totes les peces conferint-se un efecte antibacterià.

Ús molt específic en l'esport d'altes temperatures amb un disseny molt afavoridor que fins i tot pot ser una bona samarreta de outdoor urbà, un comodí per a l'usuari.

Renova el teu armari de temporada amb aquests imprescindibles que voldràs usar cada dia.

Guia de talles

STANDARD FIT/SLIM FITXSSML
ALTURA (cm) A 150-161 160-171 170-181 180-191
CIRCUNFERENCIA TORAX (cm) B 75-85 80-90 85-95 90-110
PESO kg (solo pants) C 45-55 50-60 55-70 60-80
CIRCUNFERENCIA E (cm) 35-41 40-45 44-51 50-55
CIRCUNFERENCIA F (cm) 24-28 28-35 33-39 38-45

Productes relacionats