CAMISETA M/C THE TRICK G2 RUN

Mànigues curtes Home Termoregulador 

CAMISETA M/C THE TRICK G2 RUN

109€   10% dto  98,10€

ID: #78794

Compartir:  

Descripció

Aquesta samarreta de running d'alta tecnologia per a home forma part de la nova generació X-BIONIC 4.0. Optimitza la gestió de l'energia dels corredors amb l'exclusiva tecnologia patentada THE TRICK ®. Revoluciona la teua termoregulació activant la producció de suor abans que comences a sobrecalfar-te perquè pugues entrenar, competir i mantindre't constantment actiu a una temperatura corporal òptima. L'energia alliberada per l'inici més primerenc del refredament per evaporació flueix directament en el seu rendiment de carrera. Aquest mecanisme actua com un reforç d'energia per al teu rendiment i activa al millor corredor que portes dins.

La teua carrera també serà còmoda gràcies a la innovadora construcció del coll, que garanteix un ajust perfecte. Els punys Flexor integrats eviten que les mànegues es llisquen. Fins i tot durant el teu primer entrenament de carrera, ja sentiràs l'avantatge tecnològic del sistema ThermoSyphon®, la pròxima generació del llegendari sistema patentat 3D Bionic Sphere® . Optimitza la gestió del clima de la pell a través d'àmplies zones d'intercanvi en el pit i l'esquena.

Aquesta samarreta és un instrument de precisió per al màxim rendiment perquè està fabricada amb màquines d'última generació d'alta precisió en qualitat d'ultra alta definició Retina ® i, en conseqüència, ofereix una eficàcia significativament major que la generació anterior de productes X-BIONIC ® .

Característiques

Circulació d'aire fresc per a un major rendiment.

El moviment d'aire permanent al llarg del Canal d'aire condicionat ® extrau i elimina la humitat de les zones de suor de manera efectiva.

Atrapa la transpiració abans que comences a sentir-la.

Paranys de suor de grans dimensions, col·locades ergonòmicament sobre la base de proves de laboratori, eviten que la humitat degote i proporcionen un refredament actiu.

Primer augmenta la pressió, després el teu rendiment.

Millor rendiment gràcies a la compressió graduada que redueix les oscil·lacions musculars, dona suport als músculs i les articulacions i optimitza el subministrament de nutrients. La X-Impact Technology® de X-BIONIC® estabilitza els músculs des del principi. Conserves els recursos energètics. Condicions ideals per a un alt rendiment.

Refredament més primerenc. Rendiment millorat. Avança't amb un truc.

Per a abordar aquest problema, X-BIONIC® va desenvolupar THE TRICK® . Un teixit especial al llarg de la columna vertebral simula el sobrecalfament del cos. Com a resultat, el cervell desencadena la producció de suor molt abans que ocórrega el sobrecalfament. La sudoració primerenca permet un refredament més efectiu que sosté les reserves d'energia.

AirComPlex-*Zone en la part superior de l'abdomen

AirComPlex-*Zone protegeix l'àrea sensible del plexe solar amb canals especials. L'aire calent tancat allí aïlla perfectament del fred. L'estructura del sistema processa l'excés de suor de l'activitat física i assegura una frescor adequada en el centre.

ISO-Shoulder forma una capa aïllant per a mantindre a ratlla la penetració del fred.

ISO-Shoulder forma una capa aïllant per a mantindre a ratlla la penetració del fred. Excel·lent protecció contra el refredament de les peces de la part superior del cos.

Únic amb material elàstic de 6 dimensions.

La Expansion Flex Zone que envolta l'articulació del muscle optimitza el moviment del braç.

Gestió de la temperatura única i extremadament eficaç.

L'estructura patentada ThermoSyphon ® afig una dimensió addicional a les propietats especials del sistema 3D Bionic Sphere ® : els elements en forma d'I afavoreixen la termodinàmica natural i, per tant, milloren la gestió de la suor.

L'ajust òptim dona suport a la seqüència de moviment

Braçalet asimètric per a evitar el desagradable moviment de la mànega.

Idealment dissenyat, ergonòmicament optimitzat.

La pretina idealment dissenyada i ergonòmicament optimitzada, amb un tall més alt en la part posterior, manté la peça en el seu lloc fins i tot durant els moviments constants.


La zona d'estabilitat manté la samarreta en el lloc correcte i evita que es puge durant el moviment dinàmic del tors.

Elimina la humitat dels conductes

El Air-*Conditioning Channel ® a l'interior del braç dissipa la calor a un ritme controlat. La fina estructura de punt expulsa immediatament la humitat.

Més refrigeració gràcies als efectes de sinergia

La combinació de X- BIONIC ® Partialkompression ® i les crestes entreteixides recull l'excés de suor i permet que s'evapore en una àrea àmplia per a brindar un refredament addicional en les àrees musculars que pateixen molta calor.

Per al major efecte de refredament possible

Els transportadors de suor asseguren que la suor s'evapore exactament allí, on pot tindre el major efecte de refredament possible en els músculs sobrecalfats.

Altament adaptable per a un ajust perfecte

El Aktiv-*Bund altament elàstic proporciona un ajust segur i suport sense constrényer ni impedir el moviment.

Composició Tècnica

Elastano (3%)
Mythlan® ( 6%)
Pell NODOR® (91%)

Composició del material

Elastano (3%)
Poliamida (91%)
Polipropilè (3%)
Polièster (3%)

Productes relacionats