ZEUS SHORT SLEEVES PRO

Mànigues curtes Home Termoregulador Trail Running 

ZEUS SHORT SLEEVES PRO

87,4€   50% dto  43,70€

ID: #79146

Compartir:  

Descripció

Nova versió de la samarreta Zeus pro pensada per a carreres explosives com els Quilòmetres Verticals, Sprint Trails o mitjanes maratons. Peça unisex de mànega curta i amb tancament de cremallera en el coll disponible en un únic color, el gris marengo.

Model amb teixit bidireccional i confeccionat sense costures en el seu perímetre i amb costures planes en la unió de les mànegues per a evitar l'aparició de rascades pel contacte en la teua pell, a més d'oferir la màxima llibertat de moviments a l'usuari. Així mateix, tant en la zona de les axil·les com en la part superior del pectoral té zones d'autoventilació per a millorar la ventilació de la pell.

Samarreta lliure d'arrugues que s'adapta perfectament a la superfície del cos. Composta per dues butxaques laterals i un darrere de grandària més gran.

Gràcies al tipus de confecció i les matèries primeres que s'utilitzen en el procés de fabricació, compta amb el factor solar UPF50+, aspecte que tenim en moltes de les nostres peces i que ens brinda la protecció que necessitem cuidant la pell sempre que practiquem esport sense preocupar-nos del sol.

Característiques

Elaborat amb la tecnologia, IDT Neo Recycled que incorpora polièster d'origen reciclat. El polièster reciclat sobre el qual se sustenten les partícules iòniques del bambú carbonitzat s'obté de residus industrials de la cadena tèxtil i envasos PET seleccionats que són triturats i extrusionats abans de ser reprocessats i convertits en nous polímers.

Gràcies al nostre exigent procés de selecció de proveïdors, el nostre subministrador de polièster reciclat, d'origen espanyol, compta amb el segell GRS, Global Recycled Standard. Amb aquest certificat es garanteix, a més de que és un filat més respectuós amb el medi ambient, que compleix totes les prestacions del polímer verge utilitzat fins hui en la tecnologia iDT Neo.

Entre les seues propietats optimitzades, destaquem:

Una termoregulació a mesura: Expandeix més humitat i s'asseca més ràpid.
Tacte més natural i suau, gràcies al tramat en el teixit en forma de ziga-zaga que confereix a la peça de major elasticitat i esponjositat.
Efecte planxat, la tela amb aquesta tecnologia recobra la seua estructura de manera llisa quan es deixa d'exercir pressió sobre ella.
Corprén elaborada amb la base de Lurbel “Silver Base Layer“, una reixeta desenvolupada amb un filat ionitzat de plata amb un alt poder antibacterià. Amb la calor i la humitat que es produeix amb l'exercici, els bacteris proliferen. Aquests bacteris són les causants de les males olors. La missió d'aquesta reixeta és eliminar aquestes males olors.QUALITATS:

Factor de Protecció Ultraviolada UPF 50+.
Exigència tèrmica FEEL COOL: Temperatura de confort de 30 °C a 15 °C.
Pes talla M: 160 g.
Densitat 2: Màxim confort i durabilitat.
Slim Fit: Efecte segona pell. Corprens primera capa.
Recomanat: Trail Running, modalitats explosives, mitjanes-llargues distàncies.

Productes relacionats