TYR SHORT SLEEVES PRO

Mànigues curtes Home Termoregulador Running 

TYR SHORT SLEEVES PRO

41,5€   10% dto  37,35€


S - DarkGrey/RoyalBlue
ID: #79147

Compartir:  

Descripció

Aquesta samarreta exterior de mànega curta ultralleugera i fina t'ajudarà a afrontar tot el que t'ofereix en cada entrenament. Tallatge i ergonomia d'home. Corprén elaborada sense costures per a evitar l'aparició de rascades i amb costures planes que uneixen les mànegues. A més, compta amb zones d'autoventilació en la part de l'axil·la per a una major transpirabilitat.

Teixit bidireccional que permet a l'esportista la màxima llibertat de moviments i molt transpirable que repel·leix la humitat de la peça.

A causa de la confecció que s'aplica en el procés de fabricació i les matèries primeres que s'utilitzen depén del tipus de motxilla que utilitzes, pel frec i la fricció d'aquesta, pot provocar desperfectes en les nostres samarretes. Ha sigut confeccionada per al seu ús sense cap mena de motxilla o accessori per a no perjudicar la peça o bé es recomana l'ús de les nostres motxilles, jupetí kylie que estan fabricats amb el mateix material o nostres loop, cinturons que no tenen cap contacte amb la peça.

Característiques

Elaborat amb la tecnologia IDT Neo Recycled que incorpora polièster d'origen reciclat. El polièster reciclat sobre el qual se sustenten les partícules iòniques del bambú carbonitzat s'obté de residus industrials de la cadena tèxtil i envasos PET seleccionats que són triturats i extrusionats abans de ser reprocessats i convertits en nous polímers.

Gràcies al nostre exigent procés de selecció de proveïdors, el nostre subministrador de polièster reciclat, d'origen espanyol, compta amb el segell GRS, Global Recycled Standard. Amb aquest certificat es garanteix, a més de que és un filat més respectuós amb el medi ambient, que compleix totes les prestacions del polímer verge utilitzat fins hui en la tecnologia iDT Neo.

Les prestacions d'aquesta tecnologia són les següents:

Termoregulació a mesura: transporta més humitat a l'exterior i la seca més ràpid. T'ofereix aïllament tèrmic i una excel·lent transpiració.
Doble barrera contra l'olor: el filat ionitzat de bambú i la reixeta de plata. Actuen conjuntament evitant la proliferació de bacteris que causen la mala olor.
Factor de protecció UPF 50+. Totes les peces Lurbel, estan elaborades amb una mena de confecció i matèries primeres d'alta qualitat, aconseguint un teixit que et protegeix dels raigs del Sol.
Com totes les peces Lurbel, gràcies a la Silver Base Layer , reixeta desenvolupada amb un filat ionitzat de plata amb un alt poder antibacterià que erradica les males olors que es produeixen a causa de la proliferació de bacteris en la pràctica esportiva. Les persones quan practiquen esport, suen. I, els bacteris proliferen a causa de la calor i la humitat provocada pel cos, aquests bacteris són les causants de les males olors. Per tant, la missió d'aquesta reixeta és eliminar les males olors.

QUALITATS:
Factor de Protecció Ultraviolada: UPF 50+.
Exigència tèrmica FEEL COOL: Temperatura confort de 30 °C a 15 °C.
Pes talla M: 89 g.
Densitat 2: Màxim confort i durabilitat.
Slim Fit: Efecte segona pell. Corprens primera capa.
Recomanat: Running asfalt.

Productes relacionats