SPIRIT SHORT SLEEVES

Mànigues curtes Home Termoregulador 

SPIRIT SHORT SLEEVES

44,9€   10% dto  40,41€

ID: #78452

Compartir:  

Descripció

És una peça que ha evolucionat respecte al seu anterior model, tant en el seu disseny com en la tecnologia que s'aplica en la seua elaboració. És una samarreta lleugera, sense costures en el seu perímetre i les costures d'unió de les mànegues són planes, per la qual cosa minimitza al màxim el fregament.

Reforçada en les zones de major fricció, proporcionant major confort i durabilitat a la peça, és una peça ergonòmica, s'ajusta perfectament a la superfície del teu cos. A més, està elaborada amb un teixit especial que evita que s'arrugue en el doblegat de la peça i té una estructura bidireccional, permetent en tot moment la llibertat de moviment a l'esportista.

Peça antibacteriana i transpirable, també et protegeix dels raigs del sol, gràcies a la mena de tejeduría que s'aplica en el procés de fabricació i a les matèries primeres, d'alta qualitat, que s'utilitzen en les peces Lurbel. Les peces Lurbel, obtenen un factor de protecció solar de l'UPF50+.

TECNOLOGIES:
Totes les peces lurbel, estan elaborades amb la reixeta antibacteriana SILVER BASE LAYER, consisteix en una reixeta desenvolupada amb un filat ionitzat de plata amb un alt poder antibacterià. Per norma general, les persones suen en realitzar exercicis. els bacteris creixen per la humitat i calor del cos, generant les males olors. Aquests bacteris, s'incrusten a l'interior de les fibres, per la qual cosa, malgrat les rentades, existeix una sensació de mala olor.

La missió d'aquesta base és actuar com a estructura central de les peces eliminant les males olors.

També estan elaborades amb la tecnologia IDTneo, desenvolupada per Lurbel, té la capacitat de gestionar la humitat de l'esportista pel que li aporta un millor confort en la seua activitat. La combinació d'un filat carbonitzat de bambú juntament amb un polièster amb secció de cinc canals, té la capacitat d'expulsar una gran quantitat de suor a l'exterior i un assecat de la peça més ràpid. Té un tacte més natural i suau, aportant a l'esportista un grau de confort elevat.

Propietats optimitzades:

Termoregulació a mesura: transporta més humitat a l'exterior i la seca més ràpid.
Doble barrera contra l'olor: el filat ionitzat de bambú i la reixeta de plata actuen conjuntament evitant la proliferació de bacteris que causen la mala olor.
Termorreguladoras: aïllament tèrmic.
QUALITATS:
Factor de Protecció Ultraviolada: UPF 50+.
Exigència tèrmica FEEL COOL: Temperatura confort de 30 °C a 15 °C.
Pes talla M: 110 g.
Densitat 2: Màxim confort i durabilitat.
Slim Fit: Efecte segona pell. Corprens primera capa.
Recomanat: Trail running, Running, Walking, Escalada, Trekking, Nordic walking, Outdoor, Fitness, Ioga.

Productes relacionats