HERA SHORT SLEEVES PRO W

Mànigues curtes Dona Termoregulador 

HERA SHORT SLEEVES PRO W

41,5€   10% dto  37,35€

ID: #79144

Compartir:  

Descripció

Mai tindràs massa samarretes, sobretot si l'esport forma part del teu dia a dia. És per això que et presentem aquesta samarreta exterior de mànega curta que pertany a la col·lecció exclusiva per a competició per carretera. Amb tallatge específicament desenvolupat per a dona, ultralleugera i transpirable.

Fabricada sense costures en el seu perímetre per a evitar l'aparició de rascades en la pràctica esportiva. A més, tant en la part davantera com en la part lateral compta amb unes zones d'autoventilació que milloren la transpirabilitat.

A causa de la confecció que s'aplica en el procés de fabricació i les matèries primeres que s'utilitzen depén del tipus de motxilla que utilitzes, pel frec i la fricció d'aquesta, pot provocar desperfectes en les nostres samarretes. Ha sigut confeccionada per al seu ús sense cap mena de motxilla o accessori per a no perjudicar la peça o bé es recomana l'ús de les nostres motxilles, jupetí kylie que estan fabricats amb el mateix material o nostres loop, cinturons que no tenen cap contacte amb la peça.

Característiques

Elaborat amb la tecnologia IDT Neo Recycled que incorpora polièster d'origen reciclat. El polièster reciclat sobre el qual se sustenten les partícules iòniques del bambú carbonitzat s'obté de residus industrials de la cadena tèxtil i envasos PET seleccionats que són triturats i extrusionats abans de ser reprocessats i convertits en nous polímers.

Gràcies al nostre exigent procés de selecció de proveïdors, el nostre subministrador de polièster reciclat, d'origen espanyol, compta amb el segell GRS, Global Recycled Standard. Amb aquest certificat es garanteix, a més de que és un filat més respectuós amb el medi ambient, que compleix totes les prestacions del polímer verge utilitzat fins hui en la tecnologia iDT Neo.

Les prestacions d'aquesta tecnologia són les següents:

Termoregulació a mesura: transporta més humitat a l'exterior i la seca més ràpid. T'ofereix aïllament tèrmic i una excel·lent transpiració.
Doble barrera contra l'olor: el filat ionitzat de bambú i la reixeta de plata. Actuen conjuntament evitant la proliferació de bacteris que causen la mala olor.
Factor de protecció UPF 50+. Totes les peces Lurbel, estan elaborades amb una mena de confecció i matèries primeres d'alta qualitat, aconseguint un teixit que et protegeix dels raigs del Sol.
Els detalls marquen també la diferència perquè presenten un tacte més suau i natural, uns colors més vius i un efecte planxat, així que no han de preocupar-te els teus moviments ja que recobra la seua estructura de manera llisa quan deixes d'exercir una pressió sobre ella.

Totes les peces Lurbel estan elaborades amb la base SILVER BASE, consisteix en el desenvolupament d'un filat ionitzat de plata amb un alt poder antibacterià. En general, les persones quan practiquen esport suen, i molts bacteris prosperen per la calor i la humitat, provocant les males olors.

QUALITATS:
Factor de Protecció Ultraviolada: UPF 50+.
Exigència tèrmica FEEL COOL: Temperatura confort de 30 °C a 15 °C.
Pes talla S: 68 g.
Densitat 2: Màxim confort i durabilitat.
Slim Fit: Efecte segona pell. Corprens primera capa.
Recomanat: Running asfalt.

Productes relacionats