EOS TOP PRO W

Dona Tops Termoregulador Running 

EOS TOP PRO W

34,9€   10% dto  31,41€

ID: #79149

Compartir:  

Descripció

Esforça't al màxim sense renunciar al confort amb aquest top que pertany a la col·lecció exclusiva per a competició de carrera en carretera. Amb ergonomia femenina per a ús exterior amb disseny racing que gràcies a l'esquena creuada aporta una gran subjecció i llibertat de moviments a l'usuari. Així mateix, els tirants compten amb un teixit reforçat anti-píling per a una major adaptabilitat i una sensació de confort elevat.

Corprén fabricada sense costures en el seu perímetre i amb franja d'ajust amb autoventilació en la part lateral. A més, tant en la zona lateral, en la zona posterior i en la part frontal davall del pit té unes zones d'autoventilació que milloren la transpirabilitat. Confort sense límits i sensació d'higiene garantides.

Característiques


Elaborat amb la tecnologia IDT Neo Recycled que incorpora polièster d'origen reciclat. El polièster reciclat sobre el qual se sustenten les partícules iòniques del bambú carbonitzat s'obté de residus industrials de la cadena tèxtil i envasos PET seleccionats que són triturats i extrusionats abans de ser reprocessats i convertits en nous polímers.

Gràcies al nostre exigent procés de selecció de proveïdors, el nostre subministrador de polièster reciclat, d'origen espanyol, compta amb el segell GRS, Global Recycled Standard. Amb aquest certificat es garanteix, a més de que és un filat més respectuós amb el medi ambient, que compleix totes les prestacions del polímer verge utilitzat fins hui en la tecnologia iDT Neo.

Les prestacions d'aquesta tecnologia són les següents:

Termoregulació a mesura: transporta més humitat a l'exterior i la seca més ràpid. T'ofereix aïllament tèrmic i una excel·lent transpiració.
Doble barrera contra l'olor: el filat ionitzat de bambú i la reixeta de plata. Actuen conjuntament evitant la proliferació de bacteris que causen la mala olor.
Factor de protecció UPF 50+. Totes les peces Lurbel, estan elaborades amb una mena de confecció i matèries primeres d'alta qualitat, aconseguint un teixit que et protegeix dels raigs del Sol.
Els detalls marquen també la diferència perquè presenten un tacte més suau i natural, uns colors més vius i un efecte planxat, així que no han de preocupar-te els teus moviments ja que recobra la seua estructura de manera llisa quan deixes d'exercir una pressió sobre ella.

Com totes les nostres peces s'ha fabricat utilitzant la tecnologia SILVER BASE, una reixeta desenvolupada amb un filat ionitzat de plata amb un alt poder antibacterià. Les persones en practicar esport, suen, llavors els bacteris prosperen amb la calor i la humitat corporal, produint olors desagradables.

QUALITATS:
Factor de Protecció Ultraviolada: UPF 50+.
Exigència tèrmica FEEL COOL: Temperatura confort de 30 °C a 15 °C.
Pes talla S: 65 g.
Densitat 2: Màxim confort i durabilitat.
Slim Fit: Efecte segona pell. Corprens primera capa.
Recomanat: Running asfalt.

Productes relacionats