CRISTALLO SHORT SLEEVES

Mànigues curtes Home Termoregulador Trail Running Running Senderisme 

CRISTALLO SHORT SLEEVES

42,5€   10% dto  38,25€

ID: #78672

Compartir:  

Descripció


Primera capa d'home amb disseny ergonòmic amb àrees específiques per a major refrigeració i evacuació de la suor. Fabricada sense costures en el seu perímetre, per a una major adaptabilitat i una sensació de confort elevat. Les seues costures són planes per a minimitzar rascades. Certament, aquesta nova versió de l'anterior samarreta Danubi, té un disseny agressiu i unes prestacions optimitzades a diferents nivells.

Com totes les peces Lurbel, gràcies a la tecnologia Silver Base Layer formada per una reixeta desenvolupada amb un filat ionitzat de plata amb un alt poder antibacterià que erradica les males olors que es produeixen a causa de la proliferació de bacteris en la pràctica esportiva. Les persones quan practiquen esport, suen. I, els bacteris proliferen a causa de la calor i la humitat provocada pel cos, aquests bacteris són les causants de les males olors. Per tant, la missió d'aquesta reixeta és eliminar les males olors.

TECNOLOGIA:
Elaborada amb la tecnologia, IDT Neo Recycled que incorpora polièster d'origen reciclat. El polièster reciclat sobre el que se sustenten les partícules iòniques del bambú carbonitzat s'obté de residus industrials de la cadena tèxtil i envasos PET seleccionats que són triturats i extrusiotnats abans de ser reprocessats i convertits en nous polímers.

Gràcies al nostre exigent procés de selecció de proveïdors, el nostre subministrador de polièster reciclat, d'origen espanyol, compta amb el segell GRS, Global Recycled Standard. Amb aquest certificat es garanteix, a més de que és un filat més respectuós amb el medi ambient, que compleix totes les prestacions del polímer verge utilitzat fins hui en la tecnologia iDT Neo.

Entre les prestacions destaquem:

Termoregulació a mesura: transporta més humitat a l'exterior i la seca més ràpid. Una excel·lent transpiració,
Doble barrera contra l'olor: el filat ionitzat de bambú i la reixeta de plata actuen conjuntament evitant la proliferació de bacteris que causen la mala olor. Eliminen la mala olor.
Termorreguladores: aïllament tèrmic
Factor de protecció solar d'UPF50+
A més, els detalls marquen també la diferència perquè presenten un tacte més suau i natural, uns colors més vius pel fet que l'àrea de superfície del nou filat de polièster permet una millor absorció dels tints i presenta un efecte planxat, així que no han de preocupar-te els teus moviments ja que recobra la seua estructura de manera llisa quan deixes d'exercir una pressió sobre ella.

Corprén que no pot faltar en les teues eixides Outdoor per la seua gran versatilitat, ja que a l'ésser una samarreta termo-reguladora, la podràs utilitzar gran part de l'any gràcies al seu ampli rang de treball (quant a temperatura es refereix).

QUALITATS:
Factor de Protecció Ultraviolada: UPF 50+
Exigència tèrmica FEEL TERMOTECH: Temperatura de confort de 15 °C a -5 °C.
Pes talla M: 111g.
Densitat 3: Màxima consistència i rendiment.
Slim Fit: Efecte segona pell. Corprens primera capa.
Recomanat: Running, Trail Running, Ciclisme/Triatlon, Walking, Escalada, Ioga.

Productes relacionats