ENDORPHIN SHIFT

Home Petjada neutra Petjada pronació lleu Totes les distàncies Ruta Drop 4 mm Entrenament Competició 

ENDORPHIN SHIFT

150€   10% dto  135,00€

Balanceig que t'impulsa a fer més quilòmetres.


42 - WhiteMutant
ID: #77941

Compartir:  

Descripció

Córrer hauria de fer-se per a sentir-se bé, des de la ment als peus. Cuida el teu cos amb les Endorphin Shift. La construcció i el disseny crea un balanceig sota els peus que fa sentir-te còmode impulsant-te a fer més quilòmetres, mentre l'amortiment PWRRUN proporciona una suavitat increïble. 

Una sensació completament nova per a carreres fàcils. 

Per a aquells que busquen donar-li un descans al seu cos, les EndorphinShift ens donen un nou enfocament per a fer que qualsevol carrera siga més fàcil. Redueix l'estrés als peus i tractant-los amb molt d'amortiment per a sentir-se bé..

Guia de talles

UK 6 6.5 7 7.5 8 8.5 9 9.5 10 10.5 11 11.5 12 13 14
EU 40 40.5 41 42 42.5 43 44 44.5 45 46 46.5 47 48 49 50
US 7 7.5 8 8.5 9 9.5 10 10.5 11 11.5 12 12.5 13 14 15

Característiques

Part superior de malla transpirable

Confeccionades amb una part superior de malla transpirable, les sabatilles de running Saucony Endorphin Shift garanteixen comoditat transpirable durant tot el dia. La malla actua com una segona pell, mentre que les capes sintètiques proporcionen una estructura addicional i durabilitat. Les superposicions, dissenyades per a proporcionar flexibilitat i augmentar l'estructura de la sabatilla, fomenten un moviment de carrera natural. A més, un contrafort en el taló crea un suport estructural en el taló. Completa la part superior un sistema de cordons que bloqueja la part mitjana del peu per a reduir el lliscament.

Amortiment PWRRUN

Utilitzant l'innovador PWRRUN, Saucony ha desenvolupat una entressola que proporciona un amortiment lleuger i elàstic per a mantindre els teus peus còmodes en tot moment. La tecnologia Speedroll t'impulsa cap avant, creant una sensació d'impuls continu perquè pugues córrer més ràpid. Aquesta tecnologia revolucionària dóna suport al peu a mesura que avança a través del cicle de la marxa i l'impulsa cap avant per a fer passos més dinàmics. Un embolcall de goma en la part mitjana augmenta l'estructura i el suport, perfecte per a pronadors. L'embolcall de goma crea suport estructural en una forma lleugera per a adaptar-se a una varietat de tipus de peus.

Sola exterior de goma duradora.

Dissenyades per a mantindre el control en les carreteres, les sabatilles de running Saucony Endorphin Shift compten amb una sola exterior de goma duradora. El cautxú pot formar una connexió sòlida amb una àmplia gamma de superfícies diferents. La forta connexió amb el sòl també proporcionarà una base ferma, fent que el teu cicle de marxa siga més eficient. Les ranures multidireccionals es col·loquen estratègicament per a assegurar encara més els teus peus al sòl, i també milloraran l'eficiència en els enlairaments, aterratges i canvis de direcció. El cautxú també és extremadament durador i resistent a l'abrasió.

Se sent veritablement confortable

Més amortiment PWRRUN davall dels peus que proporciona la suavitat perfecta sense sentir-se blandita. 

Deixe que els bons temps fluïsquen 

El SPEEDROLL, una avançada geometria, crea una sensació de suau transició davall dels peus.

Una carrera propulsiva que és exclusiva de Saucony: sensació esmorteïda i natural al mateix temps.

Estructura per a major comoditat

Una peça en el taló de TPU funciona a l'uníson amb el cautxú medial per a crear suport estructural d'una forma lleugera.

S'adapta a una gran varietat de tipus de peus.

Productes relacionats