PREDICT RA

Home Drop 8 mm 

PREDICT RA

160€   10% dto  144,00€

ID: #77471

Compartir:  

Descripció

La PREDICT RA és un concepte totalment nou en el running per carretera. Fa ús d'una unitat inferior molt desacoblada, estable i esmorteïda que es combina amb una pala totalment nova que es mou amb tu, perquè experimentes el running per carretera d'una forma totalment nova. La Predict ofereix als corredors la trepitjada més suau possible de tot el calçat que existeix.

Característiques

Transició ultrasuau

Els solcs de l'entressola que imiten l'anatomia donen lloc a plataformes independents que esmorteeixen, guien i impulsen el peu per a aconseguir una transició cap avant ultrasuau.

Adaptable

La Predict usa 10 plataformes de sola independents que s'adapten de forma individual al cos i s'activen en cas necessari.

Ajust articulat en 360°

La pala articulada en 360° complementa els solcs de l'entressola i, juntament amb el suau taló modelat, treballa amb el cos i no contra ell.

SOLA

Plataformes de subjecció independents

Totes les plataformes de les soles es mouen i adapten al terreny i a la forma en què et mous, per a alliberar el moviment.

ENTRESSOLA

Solcs que imiten l'anatomia

L'entressola té solcs que s'ajusten a l'anatomia del peu, per la qual cosa la trepitjada de la sabatilla és més fluida.

CONSTRUCCIÓ DE LA PALA

Pala articulada 360°

Pala superflexible amb Geometric Decoupling que ofereix un embolcall del peu i flexió superiors.

Contagrip® FA

Contagrip® FA combina l'ús de tacs plans i amples per a un agarre de fricció en superfícies dures i planes amb un compost que equilibra la resistència i l'adhesió. Ideal per a running per carretera.

EnergyCell™+

EnergyCell™+ és un compost d'entressola d'alt rebot que ofereix un retorn d'energia excepcional, a més d'un gran amortiment i durabilitat.

Malla d'una sola capa

Una sola capa de malla cenyida al peu que aporta la màxima sensació.

Folre tèxtil i de malla

Folre suau i transpirable per a una comoditat màxima.

OrthoLite® modelada

La tecnologia OrthoLite® de la plantilla ofereix un amortiment superior, confort sense precedents, transpirabilitat i durabilitat; a més, és una de les formes més rendibles d'augmentar la comoditat i el rendiment del calçat.

Cordons normals

Sistema de llaçada tradicional amb traus

Pes 260gr

Productes relacionats